Godmorgon årets första Kamille Mor & Barn!

Allmänt


Årets 1:a Kamille Mor & barn är in the stores !

Godmorgon vänner! 1:a mars = lansering av årets första Kamille Mor & Barn så jag är ekstra G L AD (och stolt) idag ! 🙂  Vissa butiker ställde ut magasinet i hyllorna redan i fredags och tack för de kommentarer jag fått av er som läst det. Ge mig GÄRNA feedback på vad ni tycker, det sätter jag stor pris på ! 🙂

Samtidigt som detta nr. 1 gör sin entré så drar jag igång att jobba med nr. 2 för som jag tidigare nämnt så kommer vi ut med 4 nr i år vilket är fantastiskt kul och ett resultat av att magasinet blivit väldigt omtyckt.


En smygtitt på en ett par av mina sidor. Jag har gjort 13 shop-sidor + bidragit till smått & gott sidorna så ni får hålla utkik efter mitt namn så ser ni vilka sidor jag står bak. Vi har även gjort ett inspirerande hemma-hos reportage hos min vän Randi så ja, jag säger bara: LÖP & KÖP ! 🙂 (magasinet finns tyvärr inte i Sverige).

Nu pågår morgonfix här. Mormor ska till flygplatsen, Johanna till dagis och själv ska jag till redaktionen…

Önskar dig en STRÅLANDE start på den nya månaden och hoppas att solen skiner lika fint hos dig som den gör här i Oslo idag ! 🙂

kRaMaR! ♥

 

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Godmorgon årets första Kamille Mor & Barn!”

 1. Så fint det ser ut

 2. maja says:

  Den ska inhandlas idag : )

 3. Jeanette says:

  Hej!
  Vilka snygga bilder!
  Jag bor i Sverige och kan tyvärr inte köpa tidningen, men jag undrar vilken affär den rosa kjolen med prickar kommer ifrån? Ser inte riktigt vad det står.

 4. Linda says:

  Synd att den inte finns i Sverige inte ens hos tex Press stop! Lite dåligt. Tråkigt att Kamille inte skickar till Sverige.

  Mvh Linda

 5. Vilken härlig tidning. Nu önskar jag att jag bodde i Norge 🙂 Det ser ut som den kommer göra succé, man vill bläddra vidare i den.

  jag önskar er en fin dag!

 6. Alexandra says:

  Hoppas du får en bra dag 🙂 kram

 7. Nettisens says:

  Ska be min kollega som befinner sig i Norge inhandla den åt mig….

  Nettisens

 8. vad duktig du är! Hur ofta släpps den tidningen? Jobbar du heltid med det uppdraget nu? Tycker det är roligt att s ehur bra du lyckas med allt du tar dig för!=)

  kram erica

 9. Även jag önskar att man kunde få tag på denna i Sverige. Men jag njuter av att få kika in i den här istället. Hoppas att dagen har flutit på bra och att ni har det bra. KRAM Lotta

  Jeanette – Kikade lite, det står att kjolen kommer från Noa Noa. Lycka till.

 10. Caroline says:

  TACK för en fantastisk blogg som jag besöker dagligen för inspiration!

  När du åkte till Sthlm för ett tag sen så skrev du om en odd molly-väst som du shoppat på mathilde. Vore roligt att få se den på och hur du skulle matcha den 🙂

  Trevlig kväll på er!
  Kram ett annat odd molly-fan

 11. Va roligt, synd att tidningen inte finns i Sverige!

 12. Marte says:

  Kjøpte det på fredagen : )
  Kjempe fint blad,du er så flink : )

 13. camilla says:

  Hei A-S;) Gleder meg til å kjøpe Kamille Mor og Barn i morgen når jeg har fri:) Er så inspirerende å titte inn her til deg:) Husker du forresten hva Odd Molly blusen(den rosa m gull paljetter)koster? Tenkte å ringe Daisy i morgen å høre om de er så snill å sende den til meg:)Ha en super kveld søte du:) Klem

 14. Heidi says:

  Jeg har kjøpt de andre og likt dem godt, så jeg skal nok sjekke ut dette også!
  Artig at du står for så mye av bladet, grattis og heia!:)
  Klem Heidi

 15. Anna-Lena says:

  Jag köpte den igår och det passar ju bra för idag har jag en sjuk liten kille här hemma. Kan ju ta fram den och inspireras lite… 😉 Ett bra nummer igen och jag skulle önska den kom lite oftare 😉 Då förstår jag varför jag kände igen Randi- hon är din väninna ja! Hon har ju ett underbart hus! VIlken inspiration- så snyggt men borde ju gå att få till med tex Ikea!?.. ;D Ha en skön tisdag! Kram

 16. Slæsh says:

  Da har jeg kjøpt bladet å jeg liker alt som var i det. Nydelig bilde av dere to! God Job:)
  Håper dere fortsetter med det bladet,for det er topp.
  Likte veldig godt rommet til Sofie i bladet,min datter heter Sofie,og når vi får vårt eget hus en dag så ska jeg ta frem dette å gjøre noe av det:)
  TAKK!!!!

  Ellers så takk for å få masse inspirajson,ideer fra deg her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *