Godmorgon årets första snö!

Allmänt


Vissa dagar vill man bara lägga sig ner och flyta runt i en pool…  🙂  (bild: Paul Costello)

Idag väckte Johanna mig rekord tidigt så det var nog en mening med att jag skulle lägga mig tidigt igår 😉  Redan kl. 06.30 stod hon nämligen vid min säng och ville ha sin välling och nu ligger hon och myser i sin favorit fotölj med kudde och gossedjur.

Och idag är det första dagen med SNÖ ! Stora vackra snöflingor dalar ner och det ligger ett tunnt täcke av snö ute. Mysigt ! och Johanna tycker att det är jätte spännande när vi står vid fönstret och tittar ut. "Snö mamma!" säger hon 🙂 

Nu ska jag hoppa i duschen och göra mig klar för dagen och även försöka hinna jobba lite innan vi ska iväg till dagis.

Här kommer dagens:

"Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner."

Jag tycker att det här är en perfekt dag att ta ytterligare ett kliv eller två uppåt mot drömmen ! 🙂  Så – jag önskar dig en underbar dag fylld av framsteg !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Godmorgon årets första snö!”

 1. Johanna says:

  Gick din butik i konka, eller hur menar du att du vet?

 2. Maria says:

  SNÖ??????

  Vilken lycks, här nere i göteborg går jag bara och väntar på att snön skall komma….

  Men vi brukar få vänta till januari =(

  Ha en bra dag.

 3. Emma says:

  det är underbart med snö. Hoppas DU får en dag full av framsteg!

 4. Johanna says:

  Snö först nu? Vi häruppe i Kiruna har haft snö av o till i över en månad, nu verkar det dock som att den är här för att stanna:) O det får den gärna göra för jag vill dra med mig småkusinerna o åka pulka;)

 5. Karin says:

  Vilken bra dagens!!

  Jag har stått stilla för länge på samma trappsteg nu,

  och att gå neråt är INGET alternativ, nu måste jag bara bestämma mig för att ta steget uppåt!

  Ha en fin dag!

 6. Josefine says:

  Vilket bra dagens citat, behøvdes hær hos mig 🙂

  PUSS!

 7. Sofie says:

  Tack för en underbar blogg, alltid lika posetiv & härlig läsning!

  Keep up the good work tjejen!!

 8. Nelly says:

  oj, snö. tiden går fort. här i uppsala är det 0-gradigt men ingen snö än.

  hoppas att er dag blir bra. : )

  kram

 9. Anna says:

  Jag fick nöja mig med frost :o)

 10. Rebecca says:

  Kolla in bilden och bara drömmer mig bort:)Jag längtar till Julen men vet inte om jag riktigt längtar till kylan:)

  Ha en FAB dag

 11. Josefine,Blekinge says:

  Vilken härlig bild!

  Snö känns väldigt avlägset här måste jag säga! I morse när sonen väckte mig för amning sa min man "Det åskar!". "Du drömmer nog" sa jag, men han hade faktiskt rätt, det blixtrade och mullrade ordentligt en bra stund! Inte precis vad man väntar sig när det snart är november!

  Ha en bra dag!

 12. sara says:

  åhhh, har ni snö?! fusk 🙂

 13. Maria says:

  SNÖ? Åh vad vackert. Själv ligger jag hemma med influensa och solen skiner starkt. Hatar solsken när jag är sjuk, känns jättejobbigt att ligga inne. Vill ha mörker, regn och rusk, haha! Hoppas ni får en FAB dag! Kramar, Maria från Gävle 😉

 14. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN MILJONER TACK mina underbara bloggisar för era glada & trevliga kommentarer ! Ýou make me happy !! 🙂

  Det är ganska häftigt hur olika väder vi har beroende på där vi bor. Hos Johanna i Kiruna har det varit snö länge och hos Josefine så går det åska ?! och hos Maria skiner solen då hon önskar det som minst.

  Oavsett väder så önskar jag er alla en lovely dag ! 🙂 och KRYA PÅ DIG Maria !

  Kramar till er alla ! 🙂

  P.S ja, min älskade butik gick i konkurs pga en massa olika orsaker då jag satt hemma och ammade en nyfödd Johanna.. Helt förfärligt men jag blickar framåt nu !

 15. SveaJ says:

  Jag vill också ha snööö!

 16. Peggygirl says:

  Oj har ni fått snö..!! det hoppas jag att jag slipper på ett tag.:-) runt 1 advent få det gärna komma och stanna över jul och nyår..! tänk om man bara kunde bestämma det så där..:-) Kram!

 17. Philip says:

  Så jädra rätt inställning på vad du vill att din blogg ska vara. Den lever upp till det också! ;D

  Trevlig kväll.

 18. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tack för era trevliga kommentarer ! 🙂 Kramar!

  Philip-

  TUSEN TACK !!!! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *