Godmorgon augusti !


Dagens tänkvärda: allt som händer (både positiva & negativa saker) berikar livet och ger oss nya erfarenheter.

Ny lördag = cafébesök = tur i parken = shoppingtur = ny avis/morgontidning = SOL ! Det är helt enkelt en ledig dag att fylla med sånt vi tycker om och när du gör sånt som du tycker om så blir dagen ännu SOLIGARE !  Och tänk: nu är det AUGUSTI = höst-start för skolor / dagis etc.  Tiden flyger ! 🙂

Johanna väckte mig redan strax före 07 idag och sen har jag legat och små-sovit i soffan då hon har tittat på barnTV men nu är det dags att hoppa i duschen och ta tag i dagen som blir det en mix av business & pleasure för min del.

Nu står hjärtat och drar i mig och vill att jag ska komma så got to go. Återkommer snart. ¨Önskar dig en SOFTSKÖN start på den här lördagen ! och kom ihåg att du är VÄRDEFULL ! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Godmorgon augusti !”

 1. Anne says:

  Tack för fina morgonord. Man blir garanterat Happy när man går in på din blogg 😉 Ja, nu tar vi tag i dagen. Idag åker jag med min son och min mamma till Köpenhamn. Me like!

  kramar
  AK

 2. Hej Anne!
  TACK för din trevliga kommentar ! 🙂 Jag önskar dig en fantastisk weekend i Köpenhamn. Själv reser jag också dit snart och jag längtar. Kram ! 🙂

 3. elin says:

  Hei! Håper du får en flott helg! Her er det fantastisk vær, så nå setter jeg meg på terrassen med en god bok. Det har hendt mye i mitt liv de siste 2 årene, og du har helt rett; jeg er blitt en mye sterkere og mer selvsikker person av det!
  Klem 🙂

 4. Hej Elin!
  Tack för din fina kommenatar! NJUT din lördag på terrassen och KOS dig ! Klem! 🙂

 5. Dagens tänkvärda stämmer så väl. I know it.

 6. Lena says:

  Hei Anna Stina.
  Kan du anbefale noen interiør butikker på Majorstua?? 🙂

 7. Sara L says:

  lika kloka ord som alltid.

 8. Anonymous says:

  Ønsker deg en riktig god lørdag

 9. Jonas says:

  Pride å parad idag. Var är du söte!

  Fotade för qx: http://www.qx.se/pride/11165/stockholm-prides-parad-se-forsta-bilderna

  Hörs gullet ,)

 10. Sunniva says:

  Tuusen takk for den positive måten du skriver på og alt du deler det med oss! Det smitter over:) StOr klem:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *