Godmorgon bloggen!

Allmänt


Puss min älskling ! (kära Josefine fotade oss på "Baker Hansen" igår).

Gooodmorgon bloggen!  Idag är det redan onsdag = snart helg igen och vår dag startade nyss, kl. 07.20, då Johanna stod i köket och ropade "mamma!". Jag testade att ta med mig henne in i sköna stora sängen men ickesanicke, hon ville krypa upp i sin favorit fotölj i vardagsrummet istället och mysa med morgonTV så där sitter hon nu 🙂

Och jag ska passa på att blogga om igår eftersom jag somnade ifrån det…


Min underbara vän Josefine med lilla darlingen på "Baker Hansen" igår.

Vi mötte upp underbara Josefine på "Baker Hansen" för en fika och det var SÅÅ mysigt att ses och uppdatera oss på vad som hänt "sen sist"  för det var en stund sedan vi sågs eftersom vi båda varit bortresta en del i sommar.  Josefine kom precis från ultraljud och hon har den sötaste lilla bäbismagen 🙂


Tre girls i farten….

TACK för en jätte mysig stund vännen! Jag & Johanna ser fram emot att träffa dig & Elian snart 🙂 Och du – tack snälla för att du erbjöd dig att ta hand om Johanna, du är fab.!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon bloggen!”

  1. Pethra says:

    Godmorgon! Här har du en till vars dotter inte ville mysa i vår säng, hon skulle prompt upp och nu sitter man här :o) Underbart söt bild på dig och Johanna. Önskar er en härlig dag!

  2. AnnaStina says:

    Pethra-

    Tack snälla du! Jag önskar dig också en riktigt härlig dag ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *