Godmorgon bloggisar!


Härlig inspiration från "Oceanhome". Det är verkligen SÅ fräscht med blått & vitt  & New England stil på sommaren !

Ny dag och nya möjligheter! 🙂

Min lilla darling väckte mig kl. 06 idag så här har redan mama hunnit duscha (medan Johanna har badat), rulla håret, äta frukost och bläddra igenom mängder av blader (hade några som väntade på mig då jag kom hem 😉 medan Johanna har super super myst med frukosten i soffan framför barnTV.  En perfekt & mysig start på en solig lördag ! 🙂

Tyvärr så upptäckte jag precis att det står "change the battery pack" på min kamera och den batteriladdaren jag har är med Thai kontakt så jag måste iväg och försöka köpa en adapter , eller ny laddare, senare idag. Fram till dess får vi hålla till godo med bilder som inte är dagsfärska men det ska väl gå bra det också.

Nu ska jag gå och leka med hjärtat och fortsätta vår mysiga morgon framför "Nyhetsmorgon" på TV4 (har faktiskt saknat det programmet !) så jag önskar dig en underbar dag och här kommer dagens:

"Med en venn deles minnene fra igår, gleden idag og håpet i morgen."

Kos dig med dina vänner i helgen, det är ju bl.a. det helgerna är till för ! Själv ser jag fram emot att få träffa min bästa vän som hunnit få en liten prinsessa då vi varit borta imorgon.

HAPPY lördag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon bloggisar!”

  1. Ha en riktigt härlig lördag! 🙂

  2. Angel says:

    Hoppas ni får en riktigt mysig dag nu med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *