Godmorgon dagen före dagen före dagen..!

Allmänt


S.J.P och hennes söta son. Bilden påminner mig om att vi ska iväg ut och shoppa en söt liten julgran att ha på balkongen idag el i morgon. Det blir SÅ stämningsfullt med granar med ljus i ! 🙂

Jag har en matt Johanna här hemma idag som tar sig på örat och säger "ont mamma" så vi ska iväg till läkaren senare idag så hon får titta på det.  Hjärtat åt nyss för första gången på länge så jag håller alla tummar jag har nu för att hon får behålla maten.


Hittade de här bilderna hos Aftonbladet under en rubrik som sa att Pernilla lever singelliv. Jag måste ha missat något? Har hennes Joakim flyttat ut?  Det har ju spekulerats om det länge men jag har inte helt trott på det…

Hoppas att du har en skön förmiddag och att du får en helt underbar dag så här dagen före dagen före DAGEN! 🙂

Här kommer dagens:

"Allt är möjligt!"

Glöm aldrig det ! När det verkar som mest tungt och mörkt och omöjligt så ska du sträcka på dig och tänka "allt går!"  för det är verkligen så om man vill det tillräckligt mycket ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Godmorgon dagen före dagen före dagen..!”

 1. Trodde inte heller på det tills jag läste i ett julreportage med henne i senaste "Svensk DAM" där hon berättade att hon nyligen separerat =(

  Hoppas ni hittar en riktigt fin gran! Kraam

 2. maria says:

  Å vad härligt att du är så positiv "allt är möjligt!", :)jag ska ut här i lule med en väninna och vi ska shoppa, äta lunch och dricka vin!! Ingen julstress här inte!! Det är som ett sagoland ute, med små vackra flingor som faller, helt underbart.

  Önskar dig en God Jul och njut av livet!

  kram från Maria

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej på er tjejer.

  Hoppas att du blir frisk snart Johanna. Barn skall inte behöva vara sjuka på julafton det är ju deras dag.Skall ni ha släkten hemma på julafton? I dag skall jag i väg in till Götet och köpa julklappar ute i sista stund brukar aldrig hända men med alla sjukdomar dom sista veckorna så blir det så. Ha en jätte bra dag.Många BAMSE KRAMAR Madelene

 4. Em says:

  Jag läste i någon tidning här för ett tag sen att Jocke flyttat ut 🙁 Såå sorgligt när man har barn tillsammans, tycker jag.

  Hoppas du får en underbar måndag och att lillsessan kryar på sig nu innan jul!

  KRAM

 5. Alinde says:

  Det spelar ingen roll hur mycket jag sträcker på ryggen, för allt ÄR inte möjligt. Tyvärr. Men det är ju en fin tanke.

 6. Tess says:

  Jag trodde inte heller helt på det. Jag brukar sällan tro på saker som skrivs om kändisar förens man ser bildbevis eller uttanlanden. Jag förstår mig inte på media.. Men som allting annat handlar det väl om pengar.

 7. catti says:

  Verkligen stort tack för dagens ord, det var precis vad jag behövde

  God jul och hoppas lillan blir frisk tills det är dags att öppna paket..

  kram

 8. tekAnna says:

  Hej,

  Vill passa på att sända en God Jul-hälsning till dig! Gillar din mysiga blogg och tittar in här då och då. Jag är själv en tidigare norrbottning som nu bor i Oslo och då blir det förstås extra kul att läsa här. Om du har lust får du gärna titta in i min nystartade teknikblogg för tjejer. Kram från en annan Anna.

 9. Malin says:

  Hej trampade in på din blogg, tyckte den var jätte söt hoppas allt är bra med dig, kika gärna in på min och lämna några ord 🙂

 10. Anna says:

  Jo han är utflytta för ett tag sen. Läser hennes blogg på MAMA o då har man förstått det.

  Trevlig dag =)

 11. Emma says:

  Första gången jag var inne på din blogg, tycker att du skriver intressant! Ska hålla ett öga på dej 🙂 Och gud vad du får mej att bli besviken på att vi inte har någon julgran i år 😉

 12. smet says:

  allt är helt klart möjligt..

  har tillsammans med en kompis lagat mer mat än vad jag gjort under hela året 😉

 13. Malin says:

  Ja men visst är det tråkigt att dom flyttat ifrån varandra dom passade ju så fint ihop.

  Stackars lilltjejen hon var ju precis sjuk 🙁 Hoppas hon piggar på sig till Julafton. Hoppas du hunnit med ditt arbete oxå. Kram

 14. elin says:

  Jag är Så imponerad över att du kan hålla dig så positivt och glad HELA tiden (av det man ser i din blogg iaf!) och detta trots en massa jobb, sjukt barn och grejer. Du är en bra förebild, fler borde vara så inkl jag själv ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *