Godmorgon dagen före dagen före dagen!

Allmänt

168397-2148
Så här älskar Johanna att sitta. Med ett av mina läppstift som hon "kletar" ut både här och där. Idag var det faktiskt första gången som hon satte det i håret och jag hoppas att det var den sista också ..  😉

Johannas nya morgontid = klockan 9! and I love it ! 😉 men det är ju för att jag kom i säng 3.30 igår… Det är så mycket som ska fixas så det gäller att ta tillvara dygnets alla timmar för sova kan jag göra i en solstol på fredag ! 🙂

Mitt hjärta var sååå tröttis så jag la henne precis i sin säng och nu blev det tyst hör jag så jag tror att hon precis somnade och det passar mig utmärkt för då kan jag göra mig klar så att vi hinner till Thailands ambassade före kl.12 för att hämta våra visum.( Igår då vi kom dit hade de nämligen stängt pga någon Thai helgdag.)

Sen ska jag ha möte med uppdragsgivaren till mitt interiör prosjekt idag också så vem vet, kanske ni får se en bild eller två därifrån senare i eftermiddag? 😉

Bäst jag skyndar på här nu så att jag får gjort allt jag ska !

Dagens citat tycker jag är så himla bra:

"Lyckan finns på insidan, men den kommer inte dit av sig själv."
/ Ur "En härlig bok".

Jag önskar dig den bästa av dagar och hoppas att solen lyser på dig! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon dagen före dagen före dagen!”

 1. Silje says:

  Så nydelig hun er!
  Ha en fin dag så lenge:)

 2. Anonymous says:

  Å dette får hun lov til???????????????????
  Aldri at mitt barn hadde fått vent seg til slike UVANER og jeg har ikke så god råd at jeg lar mine barn ødelegge min dyre sminke………

 3. jill says:

  Lycka till med alla detaljer!

 4. Hoppas det var sista gången?;)? Hoppas kan man ju alltid;) Ha en underbar dag!!

 5. Sara says:

  Hej Anna-Stina. Så härligt att ni ska åka thailand, vem vill inte det i detta kalla sverig, Norge 😉 Ska ni jobba därifrån? Hoppas ni får en underbar vistelse 🙂

 6. Emelie says:

  Vilken SÖT tjej du har!

 7. Sandra says:

  Enig med #2! Det virker som om hun får lov til å grise med all sminken hun kommer over 😉 Det får ikke min datter lov til! og det vet hun..Hun er 20 mnd..

 8. Amelie says:

  Ja, alla har vi olika vanor (ovanor) och sätt att fostra våra barn. Jag har aldrig låtit mina barn kladda varken med smink eller mat.
  Däremot så har de fått gegga ner sig hämningslöst ute och det vet jag att somliga föräldrar inte låter sina barn göra.
  Det som är en vana för mig, kan vara en ovana för dig.Jag tycker att det tur att vi alla är olika:)

 9. Anonymous says:

  Jeg hadde IKKE villet ha et uoppdragent barn på besøk i mitt hjem!!! Det de gjør hjemme gjør de borte. Hvor mange digitalkameraer har ikke hun ødelagt? Hvor mange mobiltelefoner??? Ja, ENDELIG godt vi er forskjellige..bare så synd det vil gå utover ungen tilslutt da det virker som hun får gjøre AKKURAT det HUN VIL!!!!! stakkars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *