Godmorgon darlings!


Är det någon av er som använder er av “stjärnor” (eller något annat) för att peppa / uppmuntra ditt barn att göra en speciell sak? undrar jag nyfiket 🙂  (star chart från abcleksaker.se)

Här pågår morgonfix och strax blir det power-walk mot dagis, eller kanske vi tar bilen? men om Johanna får välja så blir det nog walk (hon gillar att åka vagnen…) och det passar egentligen utmärkt p.g.a. alla godsaker (har du testat “Smarris”? farligt goda!) jag ätit efter Sverige-shoppingen 😉


Dagens tips! Cool t-shirt från Cubus med texten: “I am so blogging this”. Pris 99kr. En perfekt gave till veninner som bloggar 🙂 

Jag önskar dig en TOPPEN tisdag och hoppas att din sol skiner !

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Godmorgon darlings!”

 1. chatarina says:

  Rolig T-shirt..Ha en fin dag du också

 2. Mussi says:

  Hei
  Ja,jeg har brukt klistremerer som premiereing-Dvs.hvis datteren min får f eks. 5 klistremereker for å ha ikke stå opp igjen etter at hun har lagt seg og vi har lest og synget for kvelden får hun et klistremerke på et ark vi har laget.Når hun har fått 5 stk (viktig at det ikke tar for lang tid) får hun en liten påskjønnelse.Dette funker perfekt hos oss-Hun er nå 5 og vi har brukt det i perioder siden hun var 3.Ha en fin dag!

 3. Hoppas ni får en bra dag!

  Stor kram

 4. Jannica says:

  Var au pair i USA nyligen och tog hand om tre barn (6 år och 3 åriga twins). Tillsammans med barnen gjorde vi good boy and good girl charts på stora ark som de fick dekorera. I marginalen ritade vi saker de skulle göra (klä på sig själva, äta upp maten/frukost etc, borsta tänderna och dyl) och sedan ritade vi upp ett ark med rutor för alla veckans dagar. När de gjorde vad de skulle fick de sätta klistermärken i rutorna. Beroende på hur många klistermärken de hade fick de ev. göra något extra skoj under helgen. Det fungerade utmärkt och avledde ffa många trotsutbrott! 🙂

 5. Vi använde det ett tag, men jag var inte tillräckligt konsekvent med det hela så det föll. Men jag har många gånger funderat på att börja igen. Den på bilden är verkligen jättesöt.
  Hoppas att ni får en underbar dag. Kram

 6. Sofia says:

  Är ute och vikarierar mycket i skolor nu samtidigt som jag pluggar och där används detta sätt på många ställen. Har det varit en bra/lugn/produktiv lektion såfår eleverna boll i ett rör eller stjärna på tavlan eller vad det nu kan vara, när det blivit fullt, ca 25st så är det time att hitta på ngt skoj, typ kolla film o fika eller likn.
  Tycker det är alldeles utmärkt med en sporre! Ska testa detta på min dotter här hemma också men misstänker att hon behöver bli lite äldre..

 7. Caroline says:

  Hej, älskar din blogg och går in på den dagligen för att titta på dina fina bilder av hem och klädslar. Har själv en liten rosa flicka som älskar allt prinsessigt.
  Jag undrar vad du fick bilden från starboarden ifrån? En sån hade ju varit fin att ha i barnrummet.
  Ha en fin dag!

 8. Anna says:

  Men..Gizmolinabloggen har ju fyllt 3år!!! Skulle inte det firas? 😉 Grattis Grattis..fortsätt blogga!
  Och du, har du köpt nån ny systemkamera? Vilken blir/blev det? Kraaam

 9. Wojtan ♥ says:

  Hej

  Jag mutar mina barn med 2 kr/natt som de sover i sina egna sängar men jag kan lugnt säga att jag inte blir fattig på det 😉
  Min stora tjej sparar till en häst, men jag tror inte hon får ihop till ett öra ens!

  Kram Åsa

 10. S!! says:

  Ha en fin dag söta du! här hemma är det segt att gå med ett nyopererat knä men jag kämpar på! KRAM=)

 11. åsa says:

  Nej, jag skulle inte använda det om jag inte hade ett barn som saknade inre motivation eller hade ett särskilt problem. Jag tycker inte om nanny-metoder och jag delar inte den barnsynen, att se barn som hundar som behöver tränas till lydnad med straff och belöning.

 12. Hanna says:

  Vart får du alla bilder ifrån? Googlar du dem? 🙂 Kram

 13. KBT, kognitiv beteendeterapi kallas det. Ganska inne nu med alla nannyprogram som går på teve.

 14. Anna-Lena says:

  Ja, när Oscar skulle sluta helt med blöjor använde vi klistermärken i en fin bok men annars har han vissa uppgifter som ingår för att han ska få veckopeng, det har vi precis börjat med så smått, han är bara 5. Nora, 2, får vänta med sånt! 😀 DEN där tavlan var ju jättefin! Hade vi den skulle jag använda den! 😀

 15. MAlin says:

  Jättemycket med vissa elever i skolan. ett lyckat sätt att få dem att fokusera och vilja skärpa sig, belöningen står ofta föräldrarna för, ibland jag .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *