Godmorgon fab fredag !


Vädret blir inget bättre om du är på dåligt humör så: SMILE ! 🙂

Jag var helt extremt trött igår efter en heldag på redaktionen så jag somnade ifrån "allt" och missade vem som åkte ur Ungkaren ? och missade mitt nya favvis program på svenska TV4, "Blomstertid" och annat smått & gott jag tänkt göra, som att blogga tex. Och då jag vaknade stod mitt vinglas på bordet helt orört, somnade t.o.m. ifrån det.  Så kan det gå ! 😉


När jag hämtade Johanna på dagis igår så bjöd hon på lite "cirkuskonster" då hon gungade / huskede och jag vågade nästan inte titta på 😉   (for gungan /husken var i full sving.. ).

Idag vaknade jag före Johanna men hon kände nog på sig att jag var uppe för det tog inte länge förren hon kom tassande in till mig på badet och nu är vår morgon "igång"  = barnTV står på, matpacke ska fixas och vi ska göra oss klara för dagen .

   
Igår var Johanna klädd från topp till tå i underbart sköna kläder från HowtoKissaFrog (finns att shoppa hos butiken Alma Lukke i Oslo) och till höger ser ni mig på jobb igår. De har nyss flyttat hela red så det ser lite rörigt ut fortfarande.

Oslo bjuder på ett grått & regnigt väder idag men det spelar då ingen som helst roll! Och det är ju FREDAG idag, tjohoooo!  🙂

Nu kör vi !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon fab fredag !”

 1. Weronica says:

  Typiskt Oslo med detta eviga ostabila väder. Suck. Men en koppa kaffe på morgonkvisten och en härlig löptur på Bygdøy skall iallafall göras. Ha en fin helg A-S 🙂

 2. Hej Hopp!

  Allt väl med dig idag?

  //Kram Milly ღ

 3. sofia says:

  He he! Jag har redan hunnit förbanna vädret flera gånger innan dagen ens har startat.. men du har rätt; vädret blir inte bättre av att man muttrar 🙂

  Ha en superfin dag!

 4. Nelly says:

  hoppas att ni får en superfredag! 🙂 kram

 5. Philia says:

  De söta illustrationerna på din blogg – gör du dom själv?

  Sommarhälsning från

  Philia

 6. B says:

  Det var Stephanie som gikk av Ungkaren… ha en fin dag 🙂

 7. TACK för alla trevliga kommentarer ! 🙂

  Men nu tror jag knappt mina ögon, åkte STEPHANIE ur igår ??? Chockad är jag ! det trodde jag absolut INTE, jag trodde hon skulle bli kvar till sist.. Oh my! Såååå irriterade att jag somnade och missade det..

  Kramar till er ! 🙂

 8. B says:

  Det stemmer nok at det var hun som dro ja… jeg trodde også at hun passet han veldig bra siden begge hadde barn og hun virket kjempeskjønn!! Det virket som om det var vanskelig for han å velge denne gangen… og Stephanie tok det selfølgelig kjempebra. Blir spennende med hometown-datene neste gang da 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *