Godmorgon fabulous fredag!


Efter att Emma var här och sminkade mig i lördags så "sminkar" Johanna mig varje dag med en liten pensel och vatten. Det är så häftigt att de små får med sig så mycket ! Och igår fick hon även sminka Heidi 🙂

Å vilken HÄRLIG start på dagen  jag har idag ! 🙂  

JIG & Johanna är på väg till dagis och jag ska slänga ihop en liten fruktsallad och mysa med Nyhetsmorgon på TV4  och bläddra igenom dagens aviser i lugn och ro. Också läste jag precis igenom alla kommentarer jag fått igårkväll och ni är ju bara underbara. Jag blev så rörd över alla fina ord att jag fick tårar i ögonen..   Snacka om en fabulous morgon !


Oss igår kväll. Johanna älskar majs och efter att hon ätit en massa majs så blir det alltid…. ja, ni vet   😉

Hoppas att du också har en fantastisk start på helgen (ja, fredag är nästan helg..) och att du får en riktigt BRA dag fylld av positiv energi.

Här kommer en dagens :

"Det är den sång man sjunger och de leenden man sprider, som får solen att lysa överallt"
/James Whitcomb Riley.

Kramar ! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon fabulous fredag!”

 1. Tina H says:

  Hej hej, Såg bilden på sovrummet i tidigare inlägg – riktigt lyxigt! Hela området där ni har lägenheten ser helt underbart ut. Hyr ni ut lägenhten eller är den bara för privat bruk? Kram kram

 2. Cathrine Söderström says:

  Hej!

  Jag heter Cathrine, 36år, gift och bor i Göteborg och har två pojkar som är 6år och snart 5år. Har bott i Gbg sedan år 2000. Innan dess har jag bott utomlands, Syd & centralamerika, schweiw, Usa (Las Vegas och NYC) och nu senast i Väst Indien där jag och min mann drev en 4 stjärnig resort.

  Sedan ett par månader tillbaka läser jag din blogg varje dag! Jag har blivit helt beroende av den! Jag har även läst alla inläggen tillbaka i tiden. Det är alltid inspirerande att följa dig. Vi bor precis som ni gör i en äldre lägenhet mitt inne i stan. En stor tre på 115kvm med parkettgolv, högt i tak och stuckaturer och rosetter i taket. Efter att ha följt din blogg så har jag fått jätte mycket inspiration gällande mitt hem. Det har blivit så mycket mysigare tack vare dig!

  Idag ska jag gå på intervju på Avalon Hotel. De söker en senior säljare. Bodde inte du där i sommras?

  Parallet som jag och en kompis funderar på att öppna en blomsterbutik. Jag är jätte nyfiken på att höra mer om din förra butik. Hur länge hade du den och varför stängdes den? Vad har du för framtidsplaner? Sak du öppna en till butik framöver?

  Oj oj nu har jag skrivit mycket. Hoppas att du inte tycker att inlägget blev för långt.

  Tack så mycket för din blogg och fortsätta att inspirera!

  kram Cathrine Söderström

 3. Mimmi says:

  Eftersom sthlm är riktigt grått idag så tar jag med mig dagens ord för jag behöver sol.

  Och till Cathrine som skrev inlägget ovan så vill jag bara säga apropå blomsterbutik så blir jag lycklig varje gång jag är i gtb och passerar blomsterbutiken på Prinsgatan.

 4. Christina says:

  Vilken härlig skjorta du har på dig! Man blir så glad av den ljusblå färgen! 🙂

 5. Kicki says:

  Hej! Vill bara passa på att tacka dig, för en mysig och inspirerande blogg. Jag följer den så gott som dagligen. Får massor med inspiration från dig! och vilken söt liten dotter du har oxå! Kramar till er! //Kicki

 6. ELISE says:

  haha, jag älskar också majs 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *