Godmorgon fabulous fredag!Jag får ett lyckorus över mig då jag tänker på att Johanna faktiskt är min DOTTER (det känns fortfarande, efter nästan 3 år, väldigt overkligt…) och att jag har er UNDERBARA bloggisar !  Glad i er !! 🙂

Hos oss startade dagen med att min väckarklocka ringde kl. 07 och ute skiner SOLEN från en vackert blå himmel = lovely ! Jag har en dag med plock + foto framför mig och våra planer om att köra mot Sverige runt lunchtid har spruckit så vi kör senare i kväll istället för det viktigaste är trots allt att vi är framme i tid till bröllopet imorgon. Det är min kusin som gifter sig och det ska bli så MYSIGT att träffa släkt & familj (min pappa + fru och min bror kommer ner från Luleå).


I det senaste nr av Kamille (nr.17) som kommer ut i butik på måndag (finns redan nu i vissa butiker) har jag gjort 2 jobb. Det ena är en "sno-stilen" av Sarah Jessica Parker och det andra är en stor sko-sak (med höstens finaste!) så missa inte att shoppa Kamille! 😉 Och i nästa nummer har jag gjort en stor støvlett-guide, på bilden ser ni ett av de foto-shoot jag stylat och som kommer i nr. 18.

Nu ska matpacken fixas, håret sättas upp och Johanna ska få på sig dagens outfit, sedan är vi klara att möta dagen !

Det är FREDAG idag, hur härligt är inte det ?! 🙂

PuSs & kRaM! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon fabulous fredag!”

 1. Nettisens says:

  Hallå!

  Vilken härlig kofta hon på bilden har på sig, vet du var den kommer ifrån.

  Du är så duktig, hoppas ni får fint väder i helgen

  Nettisens

 2. Anonymous says:

  Men att kalla en treåringskläder för dagens outfit är det inte lite lite för mkt….

  Tänk när hon är en trotsig tonåring och bara vill klä sig i svart med neonfärgat hår som protest!

 3. Mingar says:

  Åh, vad glad man blir av din positiva blogg!! Hoppas att ni får en trevlig helg!

 4. Kajsa says:

  Härligt att du känner så, hoppas du är lika glad och tacksam för din man oxå! 😉

 5. Nelly says:

  trevlig fredag! jag njuter även fast jag har en del måste att ta mig igenom. 🙂 kram

 6. Jessica says:

  Vad jag vet så har du ett par ljusrosa gummistövlar från Hunter (eller har jag fel?. Nu undrar jag bara om du är nöjd med dom eller om du ångrar färgvalet? Jag gissar ju i och för sig att du är nöjd… ;o)
  Saken är den att jag står i valet och kvalet mellan ett par klassiska men tråkiga svarta eller ett par fantastiska rosa… Min oror är bara ifall man tröttnar på de rosa eller om man helt enkelt bara älskar dom :o)
  Ha en fab helg i Sverige!

  Happy fredag!
  Kram Jessica

 7. LiSSaN says:

  Snyggt! Gillar koftan modellen har på sig här. Vart kommer den ifrån?? Härliga jobb du gör =)
  KRAM

 8. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Nettisen-
  Jag ska checka vilket märke det är på koftan (kommer ej ihåg). Kram! 🙂

  Anonym-
  Jag hoppas att du har humor och kan le åt att jag kallade hennes kläder för outfit 😉 Kram!

  Mingar-
  Tusen tack !! ônskar dig också en toppen helg! Kram! 🙂

  Kajsa-
  Min sambo är inte en del av bloggen, därför skriver jag bara om mig & Johanna här 🙂 Kram! 🙂

  Nelly-
  Sköt om dig ! Kram! 🙂

  Jessica-
  Hur mycket jag än ÄLSKAR rosa så är mitt tips ändå att du går för dem i svart. Jag ska själv shoppa mig ett par svarta i höst änkte jag.. Rosa är kul men det passar inte till allt och de känns väldigt somriga.. Så – shoppa svart ! 🙂 FAB weekend till dig också! Kram! 🙂

  Lissan-
  Jag ska checka märket på koftan. Kommer tyvärr inte ihåg men är nästan säker på att det är Benetton.. Återkommer ! Kram! 🙂

  HAPPY weekend på er! KRAM! 🙂

 9. Karin says:

  Hejsan,
  jag blir alltid så glad då jag läser din blogg!! har följt den lägne, men kommenterar för dåligt! =)

  Jag har lagt till en ny kategori i min blogg gällande viner/dryck. Välkommen att titta in!

  Ha en underbar fradagkväll!

  Kramar

 10. Kajsa says:

  Ibland är han en del av bloggen, det känns bara konstigt hur du deklarerar din kärlek så innerligt för Johanna o bloggläsarna men aldrig för din man.

 11. marte says:

  Kjenner meg igjenn i det du sier om faktisk å være MAMMA,
  det er virkelig STORT! Og fantastisk:)
  Min datter fyller tre i desember, så det er artig å lese om dere,
  samme alder på jentene (ca? )

  Ha en fin helg med familie!

 12. Hej Marte!
  Ja, Johanna blir 3 år den 21:a augusti 🙂 Önskar dig en fantastisk weekend fylld av lyckliga stunder. Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *