Godmorgon fabulous fredag!

Livet är begränsat så ta ut svängarna!

Godmorgon alla underbara! Tänk – idag är det fredag = dags för fredagsMYS och helg! Härligt, eller hur?! 🙂 Själv ser jag fram emot en riktigt kul dag som bl.a. bjuder på pre-shopping-party hos H&M (ikväll) också gleder jag mig till Melodifestivalen imorgon (missade förra helgen p.g.a. Cph).


Vacker klänning/kjole från Stella Mc Cartney som hon kör annonskampanj på i bl.a. Vogue.

Johanna vaknade alldelens nyss och själv är jag fortfarande lite i sömn eftersom jag inte kom mig i säng så tidigt igår. Fastnade i bloggandet 😉 Så – nu ska jag gå och chilla med hjärtat i soffan och mysa med nya engelska VOGUE.


Den här vackra klänningen/kjolen från samma kollektion får gärna flytta in i min garderob till sommaren (Stella Mc Cartney).

Hoppas att du har vaknat med ett leende på morgon och att du får en FAB dag!  och om du vill  lyssna på en skön låt så klickar du HÄR

ENJOY life !!!! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Godmorgon fabulous fredag!”

 1. Kristine says:

  HEI og god fredag til deg også!!! Gjett om jeg gleder meg til Kamille Mor og Barn er i handelen igjen 😀 Takk for at du har din pos.blogg,blir i godt humør av å ta en titt innom deg. Randi har en flott blogg hun også, takk for tipset!! Delikate øredobber hun lager.Klem K

 2. Helena says:

  Vår och sommar känns såå avlägset idag :-(. 14 minusgrader och snö storm utanför fönstret…bbuuhuuu! Men ingen kan ta ifrån mig sommarlängtan…sandaler sol och vackra klänningar :-)! Många tända ljus, tulpaner och härlig musik gör mig glad. Tror jag ska piffa till mig lite, fredagen till ära, sminka upp mig och göra mig fredagsfin.

  Din blogg gör mig såå glad och är en energikick och inspiration 😀

  Mys idag ni med och hoppas hoppas våren kommer snart!

  (((Kram)))

 3. Anna-Lena says:

  God morgon söta ni! 😀 önskar er en riktigt skön fredag och helg! Kramar

 4. karolin says:

  godmorgon!
  såg för ett tag sen en bild på en garderob i din blogg som jag tror innehöll Johannas kläder. Skull själv vilja ha en sådan i mitt barnrum som jag nu håller på att göra i ordning. Så jag undrar om du vill dela med dig av vart den är ifrån eller om du har något tips var det finns liknande! Ha en underbar helg!Kram/karolin

 5. Petra says:

  De där klänningarna får mig att drömma mig bort från denna tråkiga snöstorm som råder just nu…

 6. Nilla says:

  Vilka härliga klänningar!
  Ha en fin helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *