Godmorgon fabulous fredag!

Allmänt

168397-1925
Hjärtat startade även denna dag med att "låsa upp" din leksak 🙂 också ville hon gärna att jag skulle visa er hennes nya leksak som vi köpte igår: "Little People" rit-tavla. Vi har invigt den på morgon och ritat glada solar! 🙂 På bilden syns föresten vår 3.e "öppna spis", som är en "kamin". Väldigt "norskt" 😉

Då är det en ny dag med nya härliga möjligheter igen och vet ni vad det står i en bok som jag har om just den här dagen, den 23:e november? Jo, det står så här:

"Vår tid är för värdefull för att slösas bort på oväsentliga saker."

Tänk på det idag – fokusera på allt som gör dig glad och som ger dig energi så blir dagen så mycket soligare! 🙂

Mitt hjärta väckte mig strax efter kl. 8 dag, då står hon upp i sin säng och tittar på mig och säger "mamma" fram till att jag vaknar och det är så mysigt 🙂 Sen myser vi i stora sängen men det tar inte så länge nuförtiden före hon plötsligt stiger upp alldelens själv och då startar dagen…!

Idag har jag en ganska lång "att göra" lista så jag ska försöka vara mega effektiv och få gjort så mycket jag kan för det är en del att fixa före vi reser. Bl.a. ska jag iväg och prova nya glasögon och det tar ju lite mer än 5 minuter 😉

Njut nu dagen ! Köp hem något gott till i kväll och tänk- om 10 timmar är det IDOL! och imorgon är det LÖRDAG!  Tjohooooo! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon fabulous fredag!”

 1. grombaben says:

  GOD helg til dere! Idol og sjokolade ikveld ja, det er fast fredagsrituale:) Og latinostep før det, så jeg får danset fra meg før helgen! 🙂 Kos dere i dag, og lykke til med brilleprøving!

 2. josefine says:

  JAA IDOL! Ønskar er den BÆSTA fredagen! Vi ska inte ha besøk men ska ivæg på dejt hos Emma o Elsa, ska bli SÅ skønt med en walk så jag piggnar på mig! Macen ær tyværr dead = shoppingtime 🙂
  Puss o Kram kommer du imorgon på Mammalunchen?

 3. Anonymous says:

  Hei! Din blogg er så inspirerende! Kjempe bra!! Håper du fortsetter å blogge fra Thailand;-) Det er en glede å lese alt du skriver!!
  Er det den norske eller svenske versonen av idol du følger med på?;-) Ønsker dere en fantastisk fredag!!:-) Klem

 4. AnnaStina says:

  Grombaben-
  Latinostep låter ju bara hur kul som helst!? wow – nu blev jag nästan inspirerad att börja träna igen 😉 Var har dom det? SATS? Hoppas att du har myst ordentligt i kväll med Idol och choklad och att du får en lovely weekend! Kram! 🙂
  Josefine-
  Darlingen, stackars din mac men samtidigt kul med shopping 😉 Jag får se hur vi gör med tha lunch… Puss! 🙂
  Anonym-
  Ååå TACK snälla du! 🙂 Nu blev jag jätte glad här jag sitter! 🙂 Jag kommer självklart att fortsätta att blogga från Thailand 🙂 Jag ser bara den svenska Idol och min favorit är Marie Picasso. Tack igen för ditt trevliga inlägg och jag önskar dig en underbar weekend fylld av glädje! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *