Godmorgon festliga fredag!

Allmänt

168397-2348
Johanna på KataNoi Beach söndag.

Phuket kl. 12.35, fredag förmiddag.

Helt otroligt – redan en ny fredag och en ny weekend! Hur härligt är inte det ?! 🙂

Hjärtat sov till kl. 8 idag = lyx och nu har vi haft en skön förmiddag här hemma. Vi har precis ätit take away lunch här och dagens plan är att göra den shoppingtur vi aldrig fick till igår. Vi ska runt i interiörbutiker också ska vi iväg och shoppa mat på "Central Festival".

Dagen bjuder på en hel del moln och för första gången sedan vi kom hit: lite svalare luft, så det passar utmärkt med en "fixardag" som vi avslutar med bad i poolen 🙂 Men nu ser jag faktiskt att det börjar bli klarblå himmel så det här dagen blir nog minst lika solig som alla andra!

Nu somnade precis hjärtat i soffan. Hon har börjat med en ny grej: när hon är trött så går hon till soffan, lägger sig, och somnar. Super smidigt! 🙂

Här kommer dagens som stämmer så bra in på mig att jag hade kunnat skriva den själv 😉

"För mig är kreativitet glädje. Vad kan du göra för att utveckla din kreativitet idag?"
/Ur "En härlig bok".

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon festliga fredag!”

 1. lilla anna says:

  Skönt med lite svalka 🙂 Roligt att läsa hur ni har det. Kram

 2. v says:

  Hej (fast för mig är det godmorgon)!
  Hoppas ni hinner med det ni vill idag.
  Jag ska jobba hela helgen 🙁 Men jag får kika in här och drömma mig bort ibland 🙂
  Kram!

 3. Nettis says:

  Idag ska jag också vara kreativ. Jag ska måla om fönstret i lillans sovrum och sen har jag fått tag på en jättefin schablon som det står Carpe Diem på i jättefin text som jag ska måla upp ovanför ytterdörren, det kommer att bli kanonsnyggt (tror jag)Ska bara först i väg och köpa fägrg, då vi har vitt i hela hallen så tänkte jag att det får bli någon gammelrosa färg..
  Ni får ha en jätte mysig shoppar dag och massor med bad. Kramisar från Nettisen

 4. Anonymous says:

  Hon har ju alltid nappen i munnen, hoppas du vet att det hämmar talet.

  Kan Johanna gå själv?

  Bara en som undrar, jätte fin blogg?

 5. stine says:

  gud va skönt det ser ut att vara utomlands nu… 🙂

 6. Evelina says:

  Åååh….vad avundsjuk jag blir nu! Här regnar det och det enda på dagens schema är att hålla föredrag och jobba ikväll 🙁
  Måste få va nyfiken också…vad gör JIG när ni är i Thailand? Verkar mest va du och Johanna som spenderar tid tillsammans. Tänkte om han kanske hade nåt företag där nere också 🙂

 7. Anna says:

  Jag tror att A-S vet vad som är bäst för johanna 😉 Så om hon har napp hela dagarna eller inte alls kan hon nog sköta själv. Tycker att det är en onödig kommentar bara..

 8. Anne says:

  Anna, men nu får du väl ge dig. Så fort någon kommer med råd, kommentar som inte passar så betyder det väl inte att det är negativt. Skärpning! Lika dom som raderar inlägg som tros vara negativa. Vill man få kommentarer så ingår det också att inte alla tycker likadant om allt. Tack och lov att alla inte är stöpta i samma form utan har olika åsikter.

 9. Johanna says:

  jättesöt bild 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *