Godmorgon festliga fredag!

Allmänt

168397-1584
Johanna gick direkt fram till fönstret när jag "gjort morgon" med henne. Jag tror  att hon är lika HAPPY som mig över att kunna se ut också var hon nog nyfiken på vart ljuset kom ifrån? Tänk- av hennes 14 månader i livet så har hon levt bakom plast i 5. Crazy!

T.G.I.F – igen! 🙂  Och det är ju bara hur härligt som helst! 🙂

Johanna vaknade runt kl. 6.30 och var hungrig, fick mat och vi lekte i sängen fram till vi somnade om till strax före 9 så vi har precis kommit oss upp och vad möts vi av? Jo – ett så ljust vardagsrum att vi nästan blev bländade… Vi har verkligen levt i ett mörker så nu ska här NJUTAS!! 🙂

Dagen idag bjuder på lek på dagis & lunch med min underbara vän Anne-Cecilie som det var på tok för länge sen jag träffade så jag längtar verkligen. Det ska bli så himla mysigt att ses.

Nu ska jag hoppa i duschen så här kommer dagens citat:

"En del säger att jag är kaxig – kanhända det stämmer. Men jag tror att man måste vara det. Du måste tro på dig själv när ingen annan gör det – det är det som gör dig till den stora vinnaren."
/Venus Williams, F.1980

Utifrån den texten ska jag fortsätta "the story of my life" för det är ju faktiskt så att man måste verkligen tro 110% på sig själv och sina livsmål för så fort du börjar att fråga andra "vad tror du om min idé?" osv så kan jag lova dig att du börjar att tvivla om du inte är helt säker. Så – stå på dig vad du än har för drömmar och kom ihåg att det är du, och ingen annan, som bestämmer dina val!

Om jag lyssnat på vad "alla andra tycker & tänker" om mina val i livet så hade jag aldrig varit här där jag är idag men detta ska jag skriva mer om senare, nu ska jag ta den där duschen så att jag piggnar till 🙂

Njut veckans bästa dag!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon festliga fredag!”

 1. Tobias says:

  Ha en bra dag du med 🙂

 2. Soulmate says:

  Du får gärna hjälpa mig att komma på halloween tema tips och idéer till en halloween fest, där både lekar och mat kommer vara spökiga 🙂 Ha en bra dag! 🙂

 3. Julia says:

  ÅH! Du har så superfint hemma hos dig! 🙂
  Tack för en mycket inspirerande blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *