Godmorgon festliga vecka!

Allmänt


Jag blir så GLAD när butiker gör så här FINA paket ! Det förgyller shoppingen. Och ett tips: när du köper ett fint kort, göm det inte i ett trist kuvert, låt det synas & matcha paketet !

Natten här blev lite knasig men nu är det måndag och vi har vaknat till ännu en festlig vecka för den här veckan innehåller både min födelsedag och besök av min mamma 🙂 Och eftersom jag är så hungrig på morgon (hoppade över middagen igår…) så längtar jag redan efter tårta ! 😉

Jag har fått önskningar från er läsare om att jag ska tipsa om både presenter & outfits till dop så jag startar dagen med ett present tips. På bilden ser ni en av de presenter som vi gav till dopsbarnet igår och denna fina "keepsakerbox" har jag shoppat på en underbar butik i Göteborg som heter "Papeterie" (du kan shoppa via deras nettsida också). En annorlunda present som man inte hittar "överallt" och som just därför är extra kul att ge för risken är alltid stor att dopsbarn får samma (eller i alla fall väldigt lika) presenter.


Den fina  keepsakerboxen med söt prinsessa på och ett  vackert silkesband som man knyter igen den med (syns tyvärr inte i bild..). Dessa boxar finns i många olika färger & utseenden.  När min vän Josefine gifte sig så fick de en i vitt med ett guldhjärta på.

Johanna har en exakt likadan box och i den samlar jag alla fina kort som hon får vid speciella händelser (dop,födelsedag etc.) + lite andra små söta minnessaker.

Nu ska vi göra oss klara för dagis här så varsågoda, här kommer dagens:

"Gör allt du kan av varje ögonblick första månaderna  –  de kommer aldrig tillbaka."
(om att vara med sitt nyfödda barn….)

Jag önskar dig en fantastisk dag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon festliga vecka!”

 1. Madelene(Landvetter) says:

  Godmorgon.

  Sitter här och läser på din blogg,Och jag blir alltid lika glad.Har skickat dottern till skolan hon har tur som får åka med granen.I kväll skall jag och min dotter gå på cirkus och hon är jätte spänd det var hur lätt som helst att väcka hene idag.Hoppas att du och din docka får en toppen dag.Kram på er.Madelene

 2. madde says:

  Älskar fina paket.

  Både att ge bort och när jag själv får…

  De e så trist att komma med en ful paket.. som tex från BR!!!! deras papper e groteskt!!!

  Trevlig måndag!

  HUr går det med din rörelse? När får vi veta mer?

 3. Viktoria ♥ says:

  God morgon! Håller definitivt med dig angående fint inslagna paket, då vill/kan man verkligen handla där igen.. Roligt att du är igång med dina underbara tips igen, saknar dom 🙂 Ha en fantastisk dag, kram!

 4. Ida says:

  Hoppas du får en bra dag!

 5. AnnaStina says:

  Madelene-

  Tack för din trevliga kommentar! 🙂 Så spännande med cirkus ! Jag önskar er en jätte trevlig & mysig kväll ! och hoppas att din dag blir solig. Kram ! 🙂

  madde-

  Ha, ha Ja, BR´s papper är förfärligt, hur kan man ha ett sånt undrar jag ? 😉 När det gäller min nya business så ser det ut som att jag startar upp vid års skiftet. Det är mycket som ska trilla på plats först men jag LÄNGTAR till det händer ! 🙂 Kram! 🙂

  Viktoria-

  Kul att du gillar mina tips ! 🙂 Lovar att göra mitt bästa för att komma med tips varje dag 🙂 Önskar dig en lovely dag. Kram! 🙂

  Ida-

  Tack detsamma ! 🙂 Kram!

 6. Maria says:

  Papeteri är en av favvo ställerna här nere. Underbart att bara vara där inne.

  //Maria

 7. Kristin says:

  Vilken fin box! Jag brukar läsa din blogg och tycker om den väldigt mycket. Läser mellan raderna att du verkar vara en härlig tjej och en toppenmamma! 🙂

  Tipsen som i detta inlägg uppskattar jag mycket!

  Keep up the good work!

 8. Jayleene says:

  Wiiii va fint! Vackert paket! Jag gillar me att ge bort vackra paket=) Tack för tipset där me kortet utan kuvert=) kanon!! Tack det har jag alltid tänkt på innan va trist att de fina handgjorda korten inte syns, =) men så kan man ju göra=)==)<3<3<<3 ha en fin dag=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *