Godmorgon fina erbjudande !

Allmänt


Underbara barnkläder från butiken SHABBY (Niels juelsgate. 51 på Frogner i Oslo).

Jag är så GLAD över att jag får starta den här SOLIGA dagen med att ge er ett TIPS ! om RABATT  hos butiken SHABBY på super fina barnkläder från bl.a. Juicy Couture, How to kiss a frog (mina favorit !!), Chill Norway, Cathrine Hammel m.fl. m.fl. 


Kläderna från Howtokissafrog är underbara ! och du hittar dem hos SHABBY.

För att få veta exakt vad denna RABATT är (den är riktigt bra ! 😉 och för att få en KOD som ska uppges i kassan ¨(för att erhålla rabatten) så klickar du HÄR !  När du betalar i kassan så säger du koden + Gizmolinas .  Happy shopping ! 🙂   (Shabby har tyvärr ingen nettbutik men de sender gärna varor per post! ring butiken i så fall !) .  

Hos oss startade dagen strax före kl. 08 och det VACKRA vädret gör mig lycklig ! 🙂 

NJUT din dag idag och kom ihåg att du är fantastisk !

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon fina erbjudande !”

 1. Anna says:

  Vilket fint erbjudande,

  hoppas din dag också blir kanon 🙂

  Här i småland lyser solen och jag får sån energi att jag knappt vet var jag ska ta vägen 😉

  kramar

 2. erics mamma says:

  Sååå fina kläder!!!

 3. Linda says:

  Jag läser din blogg varje dag och varje gång jag läser den får jag sån energi och blir så glad. Du är verkligen en människa som kan tillföra så mycket glädje till andra. Alla har vi ju dåliga dagar då och då. Det är inte mer än mänskligt. Men du njuter verkligen av varje tillfälle och försöker att spendera livets alla ögonblick till fullo. Hoppas du får en toppen torsdag med din söta lilla dotter. Kramar från en svensk glad 26 årig mamma som försöker att NJUTA av livets varje ögonblick 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *