GODMORGON FRÅN 10.000 METER.

Allmänt

Oslo – Cph flight SK kl.07.10.  Lite n.e.w.s. på bloggen :  link till mina instagram pics + link till min webshop (ja, bättre och större annons kommer!, men startar så här).

Riktigt goood morgon snyggingar!

Det är er bloggvänn som skriver från 10.000 meters höjd på väg mot Köpenhamn! Hur coolt är det inte att de har wi-fi på flyget ? har bara varit med om det en gång tidigare, på en flight till Barcelona, men nu finns det äntligen på SAS också. Mot en liten avgift. Men ändå. Me l.i.k.e. ! 🙂

Sitter faktiskt och tar ett glas vin.. I know… klockan 07.43… men jag försökte egentligen att sova men misslyckades… Har varken tagit på mig linser eller sminkat mig ännu eftersom jag tänkte att jag skulle sova så, när vi kommer fram ska jag piffa till mig och sen iväg till dagens 1:a möte.  Modemässan i Cph är verkligen en sååå stor inspirasjon för mig och jag ser hela resan som en treat.  För det är i.n.t.e. ofta jag är iväg och sover själv.  Så nu ska här n.j.u.t.a.s. !!!

Önskar dig en mysig morgon och en helt fantatisk dag så ses vi igen då jag är på plats i Köpenhamn!

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “GODMORGON FRÅN 10.000 METER.”

 1. maria says:

  Åh vad jag hade velat vara med…..är såå avis!!!! Glädjer mig till bilder från mässan. Njut, fast det vet jag att du kan…..krams m

 2. Therese says:

  Oooohhh, så gott! Brukar börja varje morgon med ett glas vin, så blir dagen så mycket roligare. Inspireras av dig!
  Kramar.

 3. Christina says:

  Njut din egentid och modemässan i Köpenhamn. Och visst är det gott med ett glas vin eller två när man sitter på flyget oavsett vilken tid på dygnet det är 🙂
  Kram

 4. Erika says:

  Så söt passhållare 🙂

 5. Sarasdiary says:

  NJUT nu egentid! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *