Godmorgon från ett soooligt Luleå !


Igår märkte jag hur resvan Johanna är efter våra turer Oslo-Thailand och jag blev helt lycklig av att se det. Hon gick lugnt ut till flyget, stod stilla i kön med sin lilla väska och tittade ut och myste, sen vinkade hon till piloten (han satt med fönstret öppet och tittade ut), sa "hej" till personalen då hon klev ombord, tittade in i cock-pit och gick sen och satte sig på sin stol och spände fast säkerhetsbältet 🙂

Nu mina kära vänner befinner vi oss i ett soligt Luleå och det känns fantastiskt KUL ! 🙂  Det var ju en "evighet" sedan sist och nog är det något speciellt att vara hemma trots allt…

Jag har precis mumsat i mig limpa, hushållsost och lönnebergaskinka (min favvis!) och nu sitter Johanna och momor och spelar hockeyspel på golvet och jag ska hoppa i duschen.


Här står vi på Arlanda runt kl. 22 igår och är på väg mot inrikeshallen.  Johanna gick först en lång bit , men vi hade kort med tid så sen satt hon i den del av vagnen där hennes Hello Kitty väska är  så att jag kunde gå FORT och det gick strålande bra 🙂  När vi kom fram till vår gate var det "final call" så vi gick raka vägen ombord och då somnade Johanna ganska snabbt och sov då för natten, hon vaknade inte igen förren kl. 07 på morgon 🙂 (hon vaknade varken då jag lyfte upp henne ur flygstolen, då vi väntade på bagaget, eller då vi åkte bilen hem till mormor…)

Jag var så osäker på om vi skulle resa tisdag kl. 20.55 från Oslo med ankomst i Luleå 23.55 eller om vi skulle resa onsdag kl. 08.50 från Oslo men bestämde mig till slut för att vi skulle resa på kvällen så att vi skulle få en x-tra dag i Luleå  och det är jag SÅ glad över att vi gjorde för det var en perfekt tid att resa på eftersom det var tomt & stilla både på Gardemoen & Arlanda = ingen stress, inga köer varken till check-in eller security och Johanna  sov jätte gott på flyget.

Vår resa gick därför otroligt BRA och det var så coolt att se hur resvan Johanna har blivit  (mellan Oslo – Stockholm satt hon och lekte med klistermärken & lego som hon fick då vi kom ombord, och mellan Stockholm – Luleå så sov hon sött) .

   
Min älskade prinsessa och en snygg Peter Jöback som hälsade oss välkomna till Stockholm . Jag tycker att bilderna på kändisar i ankomsthallen är så fina och skapar så trevlig miljö.

Lyxigast av allt var att de fr.o.m. nu skickar bagaget HELA VÄGEN från Oslo till Luleå vilket innebar att vi inte behövde ta ut allt i Stockholm och checka in på nytt. Det var så BRA att jag nästan inte trodde att det var sant? ! för det brukar bli galet stressigt att vänta på bagage och springa med allt genom SkyCity och sen köa på nytt.. Men nu är det historia , HURRA ! 🙂  (anslutningsflyg har nästan alltid bara max 1 time mellan flighterna, igår hade 40 min ).

Önskar dig en FANTASTISK dag och jag hoppas att solen skiner på dig idag! Själv NJUTER jag idag  av att se glädjen Johanna har över att vara på besök hos sin mormor 🙂  (lyllo er som bor närmare familjen och kan träffa dem ofta).

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Godmorgon från ett soooligt Luleå !”

 1. Jessica says:

  Hej hej!

  Ja jag håller med dig, även om vår kära prinsessa har sin älskade farmor och farfar så är önskar jag att hennes mormor inte bodde så långt ifrån! Det är ändå någon speciellt med sin egen mamma…

  ha en underbar resa!

  kram kram

 2. Wenche says:

  Det er så morsomt å se når de små er reisevante:)

  Etter noen sydenturer og endel Osloturer har jeg lagt merke til det med mine også:)

  Ønsker deg en strålende dag:)

  Her i Trøndelag skinner også solen, så jeg skal nyte den før jeg skal på jobb i ettermiddag..

 3. Therese says:

  Oj vilket äventyr å så sör hon är lilla fröken.

  Ha det riktigt skönt i Luleå.

  kramar

 4. Anonymous says:

  BARA ETT TIPS

  Nu finns det en ny sida som det är mycket lättare att samla ihop presentkort på! Man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort i brevlådan som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)

  Bli medlem nu så länge sidan inte har så många medlemmar = lättare att samla poäng. Själv har jag redan ett presentkort på 200kr som jag samlat ihop på 3 dagar. Man kan använda det på flera affärer t.ex som Gina, H&M, JC, Din sko m.fl!!

  http://www.freestreet.se/?r=5379

 5. Kadri says:

  vilken söt Hello Kitty väska. Vi älskar den lilla kittyn i vårt hus.

 6. Becka says:

  Härligt att va "hemma" förstår jag! 🙂 Jag tycker alltid det är underbart att komma hem, men skulle aldrig vilja bo i den staden jag är uppväxt i. :p

  Hoppas ni får härliga dagar i Luleå!

 7. pangis says:

  Jag önskar er underbara dagar därhemma i "Lule" !

 8. Jyoti says:

  Ååh så söt hon är med sin lilla resväska! Vilken gullunge 🙂

  Jag har köpt en likadan till min dotter fast med disneyprinsessorna på som hon ska ha när vi åker till Tunisien. Ska bli skoj att se hur hon reagerar på flygplanet osv, det kommer bli hennes första flygplansresa 🙂

  Ha så skönt i Luleå! 🙂

 9. Men så ljuvlig hon är när han går där med sitt bagage

  hoppas att ni får en underbar dag där i Luleå

 10. Nelly says:

  va gullig hon är! värsta globetrotten den där lilla tjejen! 🙂 skönt att hon sov och att allt flöt på. här nere i uppsala är det lite molnigt men det spricker nog upp framåt em. 🙂 kram

 11. Stina says:

  Välkommen hem! ; ) Kanske man får syn på dig på stan : ) Kramar

 12. Zun says:

  Välkommen till Norrbotten! Hoppas att ni får en skön lillsemester här och att det inte blåser så mycket som det brukar i Luleå 😉

  Kram Zun

 13. Stina says:

  Toppen att johanna är så duktig och resavan! Hon ser verkligen ut att trivas på bilderna. Den där koftan är så söt!

 14. Anna-Lena says:

  Så söt hon är, din lilla Johanna! 🙂 Hi hi… jag köper alltid Lönneberga-skinka oxå när vi är hemma! 🙂 Den är ju mumsigt god!

 15. Mikaela says:

  Hihi, vilken gullig Hello Kitty väska 🙂

 16. emelie says:

  hihi va sött ^^

 17. Sofia says:

  Välkommen till Norrbotten.

  Själv bor jag i grannkommunen Boden.

  Ha det så trevligt!!

 18. I like your blog. Really helpful and very motivational. Thanks a lot. This will help me a lot.

 19. chat says:

  Great! Thanks for post

 20. sesli sohbet says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 21. good quality post thanks

 22. I enjoy reading this nice site! Read this fascinating information regarding Egypt real estate and Property in egypt See You!

 23. web blog says:

  I am consistently learning through you, while I’m bettering myself. I definitely love reading all that is put up on your web site.Keep the suggestions coming. I love it

 24. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 25. Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *