GODMORGON FRÅN FLYGTÅGET.

Gooodmorgon sweeties!

I dag var vi girls uppe före tuppen och det är som ni vet verkligen inte vanligt i casa gizmolina 😉   Kl. 07.33 checkade jag in J på AKS med 3 glittriga väskor (hon ska hem till en veninna efter + på hip hop)  och 2 flätor  innan jag trippade iväg till flygtåget. Alltså det är verkligen SÅ lyxigt att bo så nära flygtåget. Jag går dit från oss på ca 5 min och vips! så är jag på Gardemoen.  Otroligt smidigt ! and that I like ! 🙂

Och här sitter jag nu, ombord på tåget med min bok (du finner bild av boken på instagram) och ser fram emot en riktigt inspirerande dag ! Och ni kanske undrar vart jag ska ?  Häng med mig på instagram så får ni se !  😉  jag är där hela dagen och om du inte har den appen på din tfn så kan du följa mig via instagram här på bloggen  ute i vänstermarginalen.

H.A.P.P.Y.  fredag girls !!!

Kom i håg: have fun & be FAB!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GODMORGON FRÅN FLYGTÅGET.”

 1. Titti says:

  Spännande……ha en härlig dag….
  Imorgon flyger jag-vi till Sthlm för Melodifestivalen.
  Ska bli kul att uppleva Friends Arena.
  Tur vi bor på hotell i Solna Centrum o kan gå dit.
  Kram Titti

 2. Emma says:

  Hahaha jag kan gissa iaf vart ni ska 😉 Lägger till dig på Instagram direkt 🙂 Hoppas du ska få en riktigt trevlig resa! Kram

 3. Trevlig resa och ha en riktigt fin dag! 🙂

 4. Reidun says:

  Ha en riktig fin tur og kos deg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *