Godmorgon från Köpenhamn!

Allmänt

Godmorgon sweeties! Jag lyfte med en extremt tidig flight på morgon och sitter nu på tåget mot city. Det känns sååå lyxigt att resa ensam och med bara handbagage som omväxling till allt resande med Johanna. Min dag bjuder på modemässa och shopping, förhoppningsvis en visning också innan jag lyfter mot Oslo igen ikväll. Jag tänker njuta min fredag till Max! Gör det du också! 🙂 Kramar!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon från Köpenhamn!”

 1. Ibland är det skönt att få göra saker själv och bara ha sig själv att hålla rätt på. Verkar som kommer att ha en bra dag. Ska försöka ha det här med men det spöregnar och jag hade velat sola och bada. Är sommaren slut nu liksom?

 2. Annica says:

  Oj, vad du måste varit igång tidigt idag!:) Ha en härlig dag i Köpenham, kram

 3. Emelie says:

  Tack för en jätte härlig blogg! Kikar in här dagligen och blir inspirerad till fullo. Jag tycker ditt arbeta verkar superkul! Vad har du för utbildning och hur har din “karriärsstege” sett ut, hur började allt? 🙂

  Ha en fin dag! Kram

 4. Merethe :o) says:

  SÅÅÅ DEILIG å høre skjønne deg!!! <3 KOS DEG OG NYT MAAAAX!!!!!! 🙂 Det fortjener du! Gleder meg til å se og høre om motebildet fremover fra Køben…! 😉
  STOR klem fra Merethe 🙂

 5. PAULINE says:

  Vad roligt, lycka till! 🙂

 6. Fru Svensson says:

  Läste att Prinsessan Mary inte skulle få gå på mässan,så du får ta hennes plats idag och glänsa i rampljuset 😉
  Ha det så underbart och ta vara på tiden,den är du värd 😉

 7. Astrid says:

  Kos deg maaaassssse ))) 🙂
  klem

 8. God dagens,
  Härliga Köpenhamn… det är en så fin och trevlig stad. Vilken härlig dag du har att tillgå – även om den är fullspäckad. Att det blir shopping är jag helt övertygad om att det blir för din del både till dig och något till din skatt där hemma. Vad lyxigt att du fick möjlighet att åka själv, kanske blivit svårt annars. Ha en fantastisk fredag!

  Nu ska jag åka och njuta fredagskvällen med bad med barnen och kompisar. Vi funderar på Stockholm och se “pride-tåget” i morgon.

  Kram,
  lena

 9. Barbro says:

  I dag var vi tidligt oppe begge to. Så deg på Narvesen i køen. Håper du har hatt en fin dag. Selv er jeg i Spania og skal nå nyte 15 herlige dager her nede. Blir spennende med Odd Molly prosjektet ditt, gleder meg. Håper du fant deg noe fint i dag .
  Klem

 10. Kari G says:

  Hei! Jeg har jo fulgt bloggen din i noen år nå og var ofte innom den gamle butikken din. Venter med spenning på at du nå skal starte ny butikk. Blir det en nettbutikk eller nettbutik?

  Kari 🙂

 11. Kari G says:

  …blir det en nettbutikk eller nettbutikk?

  Ja, her lot jeg vel fingrene fare over tastene fortere enn jeg leste. Mente selsvagt fysisk butikk.

  Uansett, jeg gleder meg. 🙂

  Kari 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *