GODMORGON FRÅN LULEÅ!

Allmänt

Det blev lite shoppig igår och jag är sååå glad över min fångst. 

Goooodmorgon darlings!

Åh vad vi sover g.o.t.t. här uppe i norr. Gott och länge! precis som det ska vara då man har höstlov. Och det är ju xtra skönt att sova länge efter en underbar kväll hemma hos bästa vänner .   Vi hade verkligen en SÅ trevlig middag med massa skratt & lek !  🙂  (tusen tack för igår L & Co.)

Dagen idag är resedag för oss för snart lyfter vi mot Oslo igen så jag har lite att packa ihop här innan vi kör mot flygplatsen. Vi flyger Luleå – Stockholm – Oslo och det känns skönt att vi kommer hem i hyfsad tid så att vi har kvällen hemma till mys.

Vi girls var ute och lunchade med min bror / Johannas gudfar igår och jag har på mig bluse + byxor Custommade, halsband Valerie (allt från min butik), kappa Zara, skor Acne och solbriller Marc J. Johanna har på sig tee + kjol How to Kiss a Frog, jacka Moncler från Zimba och skor Pom D´api.

Ska visa er senare vad som gömmer sig i min påse... 😉

Plötsligt mötte vi ett par kära vänner… Lollo & Bernie ! 😉  Åh nu längtar vi till Thailand.

Bäst jag packar på här så jag önskar dig en lovely torsdag så ses vi kanske på Arlanda (försöker blogga därifrån).   Njut din dag !!!  🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “GODMORGON FRÅN LULEÅ!”

 1. Anna says:

  Ha en fin resdag ni också 🙂

  Kram Anna

 2. Jennifer says:

  Önskar er en bra resdag! Kram Jennifer

 3. Sidsel says:

  Kjolen fra costummade den med litt blått i . Fikk du den i str 42??

 4. Filippa says:

  Nejmen har jag missat nåt?? Bebis i magen:))?

 5. Martina says:

  Hej, och tack för en fin och inspirerande blogg, läser varje dag:).
  Den fina kappan från zara, är det “Military Coat”? Normala i storlek?
  Har en fantastisk dag. Kram

 6. Camilla says:

  Hei

  Hvor har du kjøpt buksene…?

  C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *