Godmorgon från norr!


Jag med en sovande Johanna i vagnen på Storgatan i Luleå igår då jag och min bror var på lite "födelsedags shopping" till min mamma.

HIPP, HIPP, HURRA!! Johannas mormor fyller 65 år idag !! 🙂

Idag blev jag väckt av mammas man Hans för idag fyller min kära mamma 65 år ! så vi skulle så klart sjunga för henne och ge henne frukost på sängen, men det blev mest kaffe & presenter på sängen,  för hon hade hunnit smita upp och äta redan men lagt sig och somnat om igen sen… 


"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år"…! 🙂

 
En nyvaken mamma / mormor. Och eftersom mamma & Hans hade bråttom iväg till en golftävling de spelar idag så blev det ingen tårta på morgon så istället hamnade ljusen i en god skumraket från Delicato ( I looooove them! ).  Jag kröp föresten ner i sängen brevid Johanna igen efter denna lilla happening och låg och småsov till Johanna vaknade runt kl. 9.

Nu spelar mamma & Hans golf hela dagen och jag och Johanna har en soft start på vår första morgon i Luleå. Ute är det både sol & moln och så snart vi är klara här så ska vi gå ut en tur för jag ska passa på  fixa några ärenden inför kvällens födelsedagsmiddag då Johanna sover sin "nap" i vagnen.

Jag önskar dig en fantastisk lördag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon från norr!”

 1. Madelene says:

  Hoppas att ni får en underbar Lördag.

  Kram Madelene(Landvetter)

 2. Bibbilina says:

  Din mamma ser så jäkla cool ut alltså. En fräsig dam helt enkelt! Både här och då när hon vart i thailand och hälsade på. Hälsa från bloggläsarna vet ja 🙂

 3. Camilla says:

  Vilka fina sängkläder var har dom köpt dom ? vill ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *