Godmorgon från Oslo!


Borta bra men hemma bäst… i alla fall då man är sjuk…

Godmorgon mina vänner!

Min kryssning blev som sagt inte helt som planerat…. Då vi kom ombord på båten så berättade direktören för DFDS,  som var med på vår design-cruise, att det kommer att bli blåsigt på natten så hon delar ut sjösjukepiller till oss alla men detta  var i samband med att jag höll mitt föredrag + att jag inte är så glad i piller så jag tog det inte. Senare på kvällen då vi sitter och äter middag börjar det gunga rejält och då kom illamåendet som ett brev på posten… Jag upptäckte dessutom att jag satt och åkte åt fel håll (baklänges) så ja, det var nog en kombination. Hur som helst – jag gick upp på min lugar/hytt och sen mådde jag pyton hela natten för det gungade galet mycket, det blåste storm och igår läste jag i tidningen att tak hade blåst av hus och träd vält omkull på västkusten så ja, det var ingen lek


Det är inte alltid så lätt att få andra att ta bra bilder 😉 Här är jag i alla fall utanför Illum i Köpenhamn igår runt kl.19. Jag bara älskar Cph, den byn ger mig enormt mycket inspirasjon! men igår gick jag runt och tyckte att hela staden gungade… fick hålla i mig i provrummen då jag försökte prova kläder… 😉

Så när vi väl kom fram till Cph så ville jag bara av båten och andas frisk luft och ha fast mark under fötterna. Och eftersom jag tyvärr inte mådde bra så valde jag att hämta mitt bagage på båten också köpte jag en flygbiljett hem senare på kvällen.


Torsdag runt kl. 19 i min hytt/lugar. Denna oversize tröja från Line of Oslo som jag fått i en goodiebag har blivit en favorit. Hur skön som helst! Jag matchade den med jeans från Tommy Hilfiger och sjal från Faliero Sarti.

Jag är fortfarande inte bra så nu ska jag lägga mig i soffan och försöka vila… är förfärligt dålig på sånt men får skärpa till mig för vila är bästa medisin 🙂  Och inte nog med att jag inte är i form, lilla J är dessutom förkyld så det här blir en soft dag för oss girls.

Önskar dig en FLOTT lördag!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon från Oslo!”

 1. Johanna says:

  Oj nej! Det var ju verkligen otur men hoppas att du får en härlig helg trots det. Vila och ha det riktigt bra!!!

 2. Mimmi says:

  Några yogapass i veckan skulle få dig att landa..och ge dig den energi du behöver…t ex gå på dem dagtid då J är på dagis…..
  Du kommer att kraschlanda i väggen med alla dina påsar en vacker dag, annars !!

  Ha en härlig helg!

 3. Åh FY! Jag hade helt klart gjort likadant. Klarar inte längre att åka tåg baklänges…
  Vila och ta det lugnt och ha en härlig lördag. Kram

 4. victoria says:

  Nej usch och fy vad jobbigt!!!
  Trevlig helg 🙂

 5. maria says:

  Hur fin som helst måste ja säga att du är:)

 6. madde says:

  mysig tröja 🙂

 7. Nämen kära vän, detta låter förskräckligt… hoppas att du mår bättre under dagen.
  kramar

 8. fru Svensson says:

  Krya på er. Kram

 9. Irma says:

  Ville bara säga att du har jätte fin blogg 🙂

 10. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Vet du om man kan hitta den där tröjan fr Line Of Oslo i nån nätbutik ??? 🙂

 11. Finna says:

  Men fy vilken jobbig resa, höll du föredraget ändå? Kram!

 12. Emelie says:

  Vilken underbart söt dotter du har =)

 13. Miljoner TACK för alla omtänksamma och fina kommentarer och för flotta komplimanger! 🙂

  Jag vet tyvärr inte om tröjan finns i någon nätbutik? tag kontakt med http://www.lineofoslo.no och fråga! Och ja, jag höll mitt föredrag som planerat för det direkt då vi kom ombord = jag mådde toppen.

  Önskar er all en fantastisk lördag!

  KRAMAR!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *