GODMORGON FRÅN OSLO.

Knipsade bilden dagen före vi reste och det var l.i.t.e. tomt att komma hem till ett hem utan levande blomster så idag absolut blir det en tur till blomsterbutiken

Goooodmorgon sweeties & H.A.P.P.Y. fredag! 

Då är vi plötsligt tillbaka i Oslo igen och jag skulle kunna skriva borta bra men hemma bäst nu men jag trivs så b.r.a. även i Casa Gizmolina Phuket så det är faktiskt same / same så får skriva borta bra och hemma lika bra typ (jag sover ju i min egen säng där också…).  Livet där nere är så soft och enkelt och jag hade lätt kunnat stanna kvar längre men nu väntar snart Sverige på oss innan skolan kickar igång för Johanna och det blir riktigt mysigt det också för nu saknar jag familj & vänner där uppe i Luleå.

Det var föresten inte så smooth hemresa för oss igår för lilla J blev dålig dagen innan vi skulle lyfta mot Oslo och hon var dålig hela resan 🙁  Men hon är stark alltså, klagade inte en sekund trots att hon kräktes / sov / kräktes / sov hela flighten Bangkok – Oslo….stackars. Gissar att det var något hon ätit som var orsaken och som TUR är så vände det igår em (efter lite mat + massa vila) så idag vaknade hjärtat pigg & glad ! 🙂

Sunwing – we miss you ! 

Nu är det tyvärr jag som inte är helt i form för min oro för lilla J resulterade i både dålig mage + huvudvärk… så – jag ska ta och vila nu. Vaknade dessutom redan runt kl.06 då JIG stod upp (han klarade inte att hålla sig vaken lika länge som oss girls igår kväll) så lite jet lag pågår här.  Därför passar det u.t.m.ä.r.k.t. att det är fredag idag och helg i morgon.

Önskar dig en FAB fredag fylld av solsken !!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “GODMORGON FRÅN OSLO.”

 1. Viv says:

  Velkommen hjem!! Og god bedring!

  HAPPY WEEKEND!

  Klem 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack fina du ! 🙂 Länge sen…. hoppas att du njuter riktigt härliga sommardagar ?! Lilla J vaknade som TUR var piggare idag. H.A.P.P.Y. weekend till dig också ! Klem !

 2. Anna says:

  Nämnen åh, stackars Johanna! Det där är ju liksom mardrömmen att bli kräk/nr 2 sjuk och liksom bara måste resa -bläääää! Usch! Håller tummarna att hon nu piggar på sig o du med.

  Kraaaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *