Godmorgon från Oslo!


JIG hade köpt en SÅ söt pyjamas på GAP i USA  där han varit på jobb och den invigde Johanna i natt.
.
Oslo kl. 06.50. fredag morgon
.  men nu kom jag ju precis på att jag ju inte behöver skriva  så här längre för ni har ju info längst ner. Ni ser, jag lever fortfarande "Thailandliv" 😉

Goooodmorgon alla underbara !

Tänk – det är första gången jag säger godmorgon från Oslo på EXAKT – på dagen ! – 6 månader för det var den 13december vi reste till vårt paradis. Måste säga att det känns lite märkligt… och framförallt så får jag anstränga mig för att komma ihåg att jag lever i samma tidszon som alla andra nu, INTE 5 timmar före, som jag trodde igår kväll då jag smsade min mamma kl. 00.30 (hoppas jag inte väckte dig mamma, jag trodde kl. var 19.30 hos dig 😉


En glad Johanna visar upp det söta motivet, "Little fairy" 🙂  På  byxorna kryllar det av flera likadana små "fairys".

Jag lagade min egen goda  köttfärsås & spaghetti som jag LÄNGTAT efter igår kväll och till det drack jag MJÖLK ! mumsigt!! (jag har inte druckit Thai mjölken) Och sen höll jag Johanna vaken till normal norsk läggtid och det fungerade UTMÄRKT ! och hon sov gott fram till vanlig norsk godmorgontid kl. 06.30. ! 🙂

Så ni som oroar er för tidsskillnaden då ni ska ut och resa med barn – gör inte det ! Det är faktiskt inte så stora problem som man kan tro. Det gäller bara att hålla de små vakna med hjälp av lek, bus och kanske lite kinasnacks 😉

Johanna vaknade i och för sig kl. 02 i natt ( normal "stigaupptid" i thai tid) men då ville hon bara ut till soffan och sova vidare vilket är helt normalt. Så där har vi sovit jätte gott hon och jag fram till nyss 🙂


Darlingen har redan hittat en "ny favvo plats" där hon äter sin välling 🙂 I bakgrunden ser ni en del av vårt upp packningskaos 😉

Igår fick jag söka efter micron ? och idag har jag fått tänka till ordntligt på tvättmaskinen fungerar… vi HAR verkligen varit borta LÄNGE. Tar nog en liten stund att acklimatisera sig…..

Nu önskar jag dig en UNDERBAR "fredagen den 13:e" och hoppas att du tänker som mig – att 13 är ett lyckotal och inte ett olyckstal ! 🙂 (jag har haft 13 som lyckotal i mängder av år) och jag ser fram emot att få presentera vinnaren i tävlingen snart ! Måste bara läsa igenom ALLA trevliga bidrag först 🙂

Och till sist : TACK SÅ JÄTTE MYCKET för alla trevliga "välkommen hem" hälsningar jag fått. ! Jag blev helt rörd då jag läste dem igår kväll och jag är så oerhört tacksam för att jag har så trevliga läsare av min blogg ! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Godmorgon från Oslo!”

 1. Härligt att ni är hemma igen, hoppas att ni kommer iordning med allt snart:)

  Jag håller absolut med dig angående 13, har alltid varit mitt lyckotal också så någon otur denna härliga fredag tror jag inte det minsta på:)

  Önskar er en underbar fredag!:)

 2. Nelly says:

  Oh, så kul att ni är hemma igen. Hann inte tävla men tänkte iaf berätta för dig att jag gillar din blogg (skrivit det tidigare) och att jag läser den varje dag. tycker din blogg är helt klart den positivaste, intressantaste och mest varierade blogg att läsa. : )

  jag började läsa den precis när ni kommit ner till thailand i december. jag kom ju på att du kan ju ha skrivit mer än så, med tanke på månadslistan i bloggen. ; ) så nu har jag hunnit läsa de första månaderna i bloggen o fortsätter framåt. : )

  lycka till med uppackningen o acklimatiseringen. ; )

  kram

 3. Caroline says:

  välkommen hem! hoppas ni kommer i ordning snart! trevlig fredag!

 4. Hanna says:

  Välkomna hem! Det var jättemysigt att läsa din bloggg från Thailand, men nu ska det även att bli kul att läsa om ert liv tillbaka i Oslo igen (och er underbara lägenhet, älskar det jag ser på bilderna!)! Jag har läst din blogg i …ett år kanske? Och du sprider verkligen glädje! Glad fredag önskar jag er! Kram/hanna

 5. Så skönt att ni är hemma igen och kan inspierera oss på hemmaplan. Är så nyfiken på dina nya planer…

  Kramisar från Nettisens

 6. Josefine says:

  Hej sötisar!!!

  Vilka härliga morgonbilder, jag tror Johanna kommer ÄLSKA att ränna omkring i stora fina lägenheten och upptäcka allt på nytt 😉 Önskar er en FAB FRIDAY! Puss o Kram

 7. Lena says:

  Hallojsan!

  Mitt lyckonummer är också 13, som tur är för i kväll ska vi på Dolly Parton TJOHO. Gud vad jag gillar din blogg, har följt den sen i Januari varje dag. Till och med när jag var i Thailand själv så kollade jag in din blogg. Vad som är extra roligt med att följa din blogg är att jag är på gång att ev ta över en barnbutik med bland annat barnrumsinredning,lite kläder, tavlor,lampor, presenter,utklädningskläder m.m. Så jag får alltid lite inspiration från dig om märken o.s.v. Har aldrig haft egen butik så man har ju miljoner frågor o saker att tänka på innan man bestämmer sig för något.Jag kommer fortsätta följa din blogg för att se hur det går för dig med din nya butik,det ska bli jätte kul. Jag håller med dig om att resa med barn inte är så jobbigt, det är bara helt underbart tycker jag. Även om det är många timmar på planet o långa väntetider så är det så värt det när man får se deras lycka på ex stranden. Har rest med mina tjejer massor till olika världsdelar redan från att dom är små, dom blir liksom vana också.

  Många kramar till dig och Johanna

  Lena

 8. Emelie says:

  Måste vara härligt att vara hemma igen! Det är ju något speciellt med att komma hem ändå, hur bra man än haft det när man varit bortrest. Passa på att njuta av allt som bara finns hemma! Själv ska jag njuta svenska jordgubbar ikväll! 🙂

 9. jenny says:

  Välkomna hem igen 🙂 Måste va roligt att vara hemma igen oxå gå tillbax till "vanlig" vardag men förstår att ni kan sakna thailand oxå..Hihi antar att ni har en hel del att få iordning på nu med packningen osv o tvätt o allt..Lycka till 🙂 Kram

 10. jenny says:

  Tack föresten för att man fått följa er på er resa i thailand har vart spännande 🙂

 11. Lena says:

  Velkommen tilbake, ja!

  Det er bare å innrette seg etter norsk tid igjen!

  Jeg har fulgt deg og dine fra Phuket en stund nå, det skal bli rart å kikke innom å se samme vær som jeg selv har… ;o)

  Håper du kommer deg fort i orden og at dere ikke sliter med jetlag om en liten stund! (Vi slet masse når vi kom hjem, men min snuppe er jo litt større enn din…)

  Igjen – velkommen hjem til KULDA!!!

 12. Hej!

  vad roligt att se er hemma igen 🙂 Ni har verkligen en fantastisk lägenhet som är vä'ldigt fint inredd!

  Vilken söt pyjamas Johanna har fått 🙂

  Nu ska det bli kul att få följa deig i ditt nya projekt 🙂

  Ha en bra dag.

  Kram!

 13. Silje says:

  Velkommen hjem 🙂

 14. Pethra says:

  Åhh vad kul att se att ni är hemma igen! Hoppas ni får en riktig skön helg med era nära & kära!

 15. Jane says:

  Hei og velkommen hjem!

  Jeg er en ny leser – jeg oppdaget din blogg i går! Det var så mye herlig å lese, og det ble sen natt før jeg klarte å rive meg løs fra din blogg og komme meg i seng…:) Jeg besøkte aldri din butikk Gizmo (dessverre, ser jeg nå), men jeg forstår at du har nye planer på gang, og jeg venter spent på hva det er!

  Hilsen en ny og trofast leser! 🙂

 16. fredrica says:

  Det är sååå underbart att följa er! 😀

  En genomhärlig blogg..

  Man vill bara att den ska uppdateras heela tiden..

 17. Katarina says:

  Hej Anna-Stina!

  Jag vill bara säga att jag läser din blogg varje dag och jag älskar den, alltså förgyller du min dag varje dag! :0). Jag har också följt er Thailand vistelse med stor glädje och lite vemod för jag har varit precis där ni var och jag läääängtar så ditt igen.

  Ha en skön helg!

  Många kramar/ Katarina

 18. madelene says:

  Hoppas att det känns bra att vara hemme. Det skall bli spännande att följa ditt liv hemma i Oslo.Ha nu en jätte härlig fredag.

  Bamse kram Madelene(Landvetter)

 19. Caroline says:

  Välkommen hem till norden igen!

  Jag har också alltid haft 13 som ett lyckonummer, detta eftersom jag föddes fredagen den 13:e, det år då jag kom till världen =)

 20. Josefine says:

  Darling, drömmen vore ju att ses idag. Just nu är en trött kille klarvaken här och jag hoppas han sover snart =) Sen kan vi ju se hur det går med allt ösregn =) Puss

 21. Maria says:

  Välkommen hem till norden 🙂 Hoppas resan gick bra och att ni fick vila lite på planet. Jag har lät din blogg länge länge, kommenterat ett par gånger också, men nu tänkte jag skriva lite mer. Jag älskar ditt sätt att tänka, att försöka tänka positivt. Jag kikar in här ett par gånger per dag och det som håller mig kvar vid din blogg är harmonin. För det är det jag får när jag kikar in här, harmoni.

  Sen, jag ÄLSKAR ditt hem, din inredning. lexiongton. . mums, jag är kär. kul att se bilder på ditt hem.

  nej, nu ska jag sluta babbla och bege mig ner på stan (uppsala). Kram, Maria

 22. Anette says:

  Det är inte klokt vad hon och håret har växt på 6 månader…….hon är så kär. Kram Anette

 23. Söt pyjamas! Förstår att det måste kännas konstigt att vara tillbaka i Oslo igen. 🙂

 24. AnnaStina says:

  Ni är de UNDERBARASTE !! Tusen miljoner TACK för era jätte trevliga kommentarer till mig. Ni gör mig HAPPY! 🙂

  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *