Godmorgon från Stockholm!

Allmänt

Godmorgon solstrålar!

Jag sitter och äter en snabb frukost på Scandic Anglais (ett favorit hotell) och ska snart kasta mig i en taxi mot Arlanda.  Hinner inte lasta ner några pics nu men kan berätta att jag hade en super duper trevlig kväll igår ! 🙂  Och nu är ni säkert nyfikna på Odd Molly´s visning…?  Alltså den var tyvärr inte alls lika mycket “wow” som den förra (vår/sommar kolleksjonen som jag har i butik nu och som är sååå fin!)  och sen var det ju 10-års fest också men jag vet inte riktigt vad som hände? för då vi kom dit så var det ganska avslaget… så vi åkte hem och sov i stället.  Nej, nu ska jag skynda vidare här, Köpenhamn väntar på mig ! Önskar dig en loooovely torsdag ! tänk – nästan helg ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Godmorgon från Stockholm!”

 1. Lena says:

  Hälsa härliga Köpenhamn! Ha en dejlig dag i Danmark!!

 2. Är glad nu att jag inte väntade på efterfesten… Såg dig i din fina päls 🙂

  //L

 3. Titti says:

  Jag såg visningen via datorn….modellerna såg glada ut…!!
  En hel del fint men kanske inte den där wow-faktorn….som du säger.
  Fastnade i alla fall bl.a för en poncho i starkt rosa.
  Ha det så trevligt i Köpenhamn.
  Kram Titti-Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *