Godmorgon från Sverige!


Så här såg det ut då vi landat igår vid lunch-tid. Vilken stad tror du vi  landat i ? Ser ju faktiskt ut som om det vore i Thailand… 😉

HAPPY LÖRDAG vänner!! Jag njuuuuuter varje sekund av min mini-semester och nu ska jag göra mig klar för ett par timmar på stan (= shopping) innan vi flyger hem till Oslo igen 🙂

Önskar dig en UNDERBAR dag så ¨”ses” vi igen då jag landat hemma !

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Godmorgon från Sverige!”

 1. Men vad härligt! Så underbart för er. Får man gissa på Stockholm? Det vore det mest logiska för mig, och roligast shopping för den delen. I vilket fall som helst så hoppas jag ni får en underbar dag. KRAM Lotta

 2. Jag kan nog också gissa på Stockholm! 🙂 Välkommen till sköna sverige, Kram Strandflickan Linnéa
  http://www.strandflickorna.blogspot.com

 3. Jessica says:

  Min första tanke var Australien (surfbrädan) men dit kanske man inte åker på mini-semester 🙂

 4. Anna says:

  Jag vill också…Du gör så mycket härliga grejer! Jag skulle också vilja, gå på bio (på en vuxenfilm!), sova på hotell med bara min man, flyga på en minisemester, göra naglar mm 🙂 Men det är bara och göra eller? Hur beslutar/tänker du när du gör dom mysiga grejerna? Jag har svårt att "unna" mig både pengarna och tiden. Du inspirerar mig! Ha det så trevligt!! 🙂

 5. Tess says:

  Så mysigt…=) Hoppas du får en fin dag och njut! =)
  KRAM

 6. Hejsan, hoppas du har en trevlig lördag och en fortsatt trevlig helg,

  Besök gärna min blogg, är ny inom bloggvärlden, så sidan är väl inte allt för rolig för tillfället, men har du några tips på hur man får läsare så får du gärna lämna en kommentar, kommer att blogga mellan allt mellan himmel och jord, från religion till politiska åsikter, film/musik – boktips, och om min vardag, skulle vara roligt om ni alla kikade förbi! mvh

 7. Lotta says:

  Tröttnar du aldrig på att shoppa?

 8. Hej Anna-Stina, jag har mailat dig ang en viktig sak. Kika gärna där så fort som möjligt. Kram kram

 9. Starmama ♥ says:

  "God morgon från Sverige" 🙂 Jag tror att Ni har en mini-weekend i Sverige ;-D

 10. Petra says:

  Hej Jag såg dig utanför H&M mittemot Gallerian i fredags. Du är ännu snyggare i verkligheten än på bild!Hoppas ni hade en bra helg!/Petra

 11. Jonas says:

  Kram söte, synd att vi inte han ses igår. Lovar, vi dansade schalger för dig med ,)

 12. H A N N A says:

  Är du ofta svartsjuk? Vet du inte hur du ska komma över det? Läs senaste inlägget i bloggen!

 13. Hestia says:

  Så koselig med veninnetur. Håper du koser deg masse og at du har en riktig god helg når du kommer hjem.

  -klem-

 14. nina says:

  Så deilig med en liten miniferie da, det trenger alle mammaer!! Håper du lager et fint innlegg med masse inspirasjon og tips, gleder meg til å se.

 15. Anonymous says:

  Nej Lotta!
  Jag tror inte A-S tröttnar på att shoppa. Det är ju det ENDA hon kan.

  Shoppa eller fixa med andra ytliga ting som hör till att KONSUMERA!
  KONSUMERA så blir man HAPPY HAPPY!
  En faboulus MAMA som "fångar dagen"( som går åt till att shoppa) och tar sig egentid med ett glas vitt.
  Hade de nattöppet så skulle man säkert "fånga natten " också haha

 16. Evelina says:

  Hoppas du haft en härlig mini semester, det är du värd. Jag borde faktiskt boka in en sådan själv också =) Kram kram

 17. Anonymous says:

  Hur orkar ni med alla negativa tankar ????
  Försök att hitta en blogg där ni passar in istället för att förstöra vår mysiga atmosfär, jag tiitar in här för att jag trivs, inte för att reta upp mig.

  Hoppas att du A-S har haft en mysig tripp med din vän
  Anna

 18. Anna says:

  Hur orkar ni??? med alla negativa tankar,
  Försök att hitta en blogg som passar er i stället för att förstöra vår mysiga atmosfär här.

  Jag tittar in här för att jag trivs, inte för att reta upp mig.
  Hoppas du, A-S har haft en mysig tripp med din vän.

  Anna

 19. anna says:

  Haha, OJ vilka kommentarer som dimper ner här. Något fel på att shoppa? ABSOLUT INTE. Det ENDA AnnaStina kan? Dummaste jag hört. Avundsjuka är ett ord som stämmer in på personer som Er. Jag tror inte direkt att AnnaStina tvingar er att titta in här, men ändå är ni här och dumpar massa skit bland kommentarerna. SORGLIGT! Skaffa ett liv för fan, eller åtminstone en annan blogg att läsa.

  Söta rara AnnaStina, hoppas att du haft en underbar mini-semester. Det är du VÄRD!

  Många kramar från en trogen läsare.

 20. Stina says:

  Oj vilka elaka kommentarer, riktigt beklämmande! Hoppas verkligen inte att du tar åt dig Anna-Stina! Ser framemot att få höra hur din helg varit! Kramar från Stina

 21. karin says:

  Eeh, haha, svaret på din fråga Lotta, NEJ man tröttnar aldrig på att shoppa, det är ju bara så roligt, hade jag kunnat hade jag shoppat varje dag.

 22. Lotta says:

  Ojdå, nu ser jag att min fråga antog något provocerande proportioner. Det var inte min mening att vara elak utan jag tycker istället att det är uppriktigt intressant att ta del av hur olika människor är. Själv blev jag just väldigt "trött" av att läsa igenom några inlägg här. Det är så många intryck, så storslaget, högt tempo och laddat av just väldigt hög konsumtion. Långt ifrån hur min verklighet ser ut och kanske just därför tilldragande. Köper du t ex saker varje dag Anna-Stina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *