Godmorgon fredag!

Allmänt


Varsågoda! här får ni se den stjel-stilen jag gjort i det nr av Kamille Mor & Barn som är ute i butik nu. Sarah är alltid super casual när hon är med sina barn. Alltid ugg, jeans och hood. Till skillnad mot då hon syns på den röda mattan..

Godmorgon alla fina !

Igår la jag mig så sent att jag kan skriva att jag la mig på morgon och därför blev det väldigt snabbt en ny dag för mig. En dag som startat med en mindre pigg Johanna. Hjärtat har blivit förkyld och nu ligger hon och sover sött på soffan sedan en stund tillbaka. Lilla sötnosen… jag får lika ont i hjärtat varje gång hon inte är i form… Får hoppas att sömn är dagens medisin!


….då är hon alltid snyggt uppklädd. Som här i Burberry

Oslo bjuder på ett riktigt grått höstväder med regn och jag får erkänna att jag gillar det. Det inger ett så skönt lugn, mitt i min ovanligt hektiska tillvaro, att höra regnet smattra mot fönsterbrädan utanför mitt kontor 🙂


..och här i Alexander McQueen.

Hoppas att du har vaknat med ett leende idag och att du får en riktigt festlig fredag! Kom ihåg: Have fun & be fantastic!!

♥ VaRmA KrAmAr ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godmorgon fredag!”

 1. Johanna says:

  Även här är det regn. Men vi ska ta en tur till Sverige och köpa godis och mysa inne. Inget är bättre än sådana här dagar! Man har gott samvete att stanna inomhus.

 2. Camilla Y says:

  Hej vännen!

  Hoppas du får en underbar helg! Ta lite ledigt och njut! Du rä fantastisk.

  Kram Camilla

 3. God bedring til lillemor og strålende helg til deg♥

 4. Åh jag önskar att jag kommer ha den kroppen när jag är 40+ ! Många år kvar iofs men det gäller att ta hand om kroppen i tid så man inte behöver köra järnet på senare dar. Ha en toppendag!
  /d

 5. Oh So Glam says:

  S-J Parker strålade verkligen i London på bilden ovan och hennes väska hade GÄRNA fått flytta in hos mig! 🙂

 6. Stella says:

  Hej,
  Det så ut som en herlig helg i Stockholm. Hva er din favoritt rett på Sturehof ? Kos deg med helg og prøv å slapp av litt 🙂
  S-J Parkers skinnjakke var fantastisk !

 7. Lise says:

  Vil bare ønske deg en riktig god helg, håper veslejenta kommer seg raskt:-)

 8. Mingar says:

  Hoppas att ni får en go helg och att Johanna kryar på sig! Det är inte roligt med förkylningar hos de små liven!

 9. Celia ♥ says:

  Älskar kappan på sista bilden 🙂

 10. Cilla says:

  Hej!

  Du har en "Cherry on top"-award att hämta hos mig. Tack för en bra och inspirerande blogg 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *