Godmorgon fredag!


Vårt vardagsrum hemma i Oslo. Jag har vitt överdrag till stolarna också så när vi reste var hela rummet vitt med rosa kuddar. När vi  kommer hem blir det "New England" med vitt & mina Lexington / Ralph Lauren kuddar. Fräscht till sommaren! 🙂

Phuket kl.09.55, fredag, +30 grader och det blir soligt idag!

Igår fick jag – helt plösligt – för första gången sedan vi kom hit den 13:december 2007 HEMLÄNGTAN!  Misstänker att det beror på att jag har mina businessplaner klara och längtar till jag får starta upp… 🙂

Oj, nu står mitt busfrö Johanna plötsigt på soffbordet här, hon har börjat klättra upp på borden lite väl ofta för hon vet att då kommer jag springande och tar ner henne = kul med allt man inte får 😉


Dagens bus. 😉

Idag väckte hon mig vid kl.07 och nu har jag lite beslutsångest för planen var att göra en "utflykt" idag men så ser jag att det kommer att bli kanon väder så då lockar plötsligt beachen… hmm… svårt val…  Måste fundera lite till..

Oavsett vad DU ska göra idag så önskar jag dig en fantastisk dag! 🙂

Här kommer dagens:

"Vi mår bra av att ta till oss vardagens gjädjestunder."

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Godmorgon fredag!”

 1. Lattemamman says:

  Åh, vilket härligt rum! Jag trodde först att det var ett inredningsrepotage från någon tidning. Förstår att du längtar till det, även om ni har det underbart där ni är nu också!

  Hoppas ni får en härlig dag, vad ni än beslutar er för att göra!

  Kram från lattemamman

 2. Titti says:

  Den där lampan över ert bord i Oslo är jätteläcker!

 3. Madde says:

  Godmorgfon!

  Borta bra men hemma bäst! Så det ju men ibland e det underbart att få komma bort.

  KUl med nytt projekt!

  Ska bli spännande att höra om det!

  Kram Madde

 4. Karolina N says:

  Inte konstigt att längtan hem börjar krypa på… Kan tänka mig att man längtar till det "sociala-ardags-livet" även om det är helt underbart med semester. Vilket härligt tyg fotöljerna har! Kram från Karolina i Gävle.

 5. caroline says:

  å så lekkert!!! 🙂

  akkurat sånne bilder jeg ønsket meg,jeg er inspirert allerede!!!utrolig kule stoler!

  gleder meg til å se "new england" stilen også. Jeg elsker å bare gå inn i Gant-butikken og suge til meg alle inntrykk!

 6. Smilla says:

  Det är bra med hemlängtan då vet man att man har ett bra hem =) Vad är detta nya projektet, är sååå nyfiken ju!=)

 7. J says:

  Är tavlorna från Lisa "nånting"?? Jag älskar dem i vilket fall – så himla härliga! Jag vill oxå ha 😀

  Ha en bra fredag & helg.//J

 8. Bella says:

  Så fin stue:-) Likte lampen. Gleder meg til å høre dine planer. Du hadde jo en så fin butikk, så det skal bli gøy å høre dine nye planer. Ha en super dag!

 9. Mirja says:

  Hej! Vad härligt allt verkar vara. När ska ni åka hem igen? kram

 10. oskar says:

  haha skön bild! Tack för dagens skratt! 🙂 Ha en bra dag!

 11. Ewa says:

  Hej!

  Läser din blogg lite då och då för att den är så härlig och inspierande. Såg denna artikel om Hello Kitty på aftonbladet idag och kom att tänka på dig http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2334760.ab

  Önskar dig och Johanna en härlig dag

  Kram

 12. Vilket litet busfrö hon är. 🙂 Du är SÅ duktig på inredning! Jag såg en bild i din blogg att du har/hade två divaner som typ en "läsplats" och nu har jag övertalat sambon att jag vill ha ungefär likadant. SÅ mysigt att lägga sig och slappa och bläddra i en bok eller tidning. Tack för inspirationen!

 13. Anette says:

  Vilket härligt rum du har…Vill också ha ett överdrag till våran howard men det verkar som om tapetserarna inte vill göra det så där väldigt gärna, Ha dé Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *