Godmorgon fredag!

Allmänt

Goooodmorning sweeties!

Det är inte varje dag jag går iväg på jobbmöte i bikini men idag hände det !  fast jag hade så klart en klänning utanpå så ingen såg nåt 😉  När jag var på jobb så var J hemma hos snälla Berit och lekte och då jag kom för att hämta henne så blev jag bjuden på plättar (underbart svenskt ord för pannekake). Mums! Nu sitter J och tecknar med en kompis och jag ligger i en solstol vid poolen hemma på resorten. Känns sent att sticka iväg till stranden (klockan ár 14.20 här) så vi blir här och kör beach imorgon istället.

Lyxa till helgen med att köpa hem lite bubblor… ! 

Nej, nu ska jag fortsätta med min bok här. Men alla ni som mejlat mig: jag har problem med att komma in på min hotmail så om jag inte svarat så vet ni nu varför. Ska dessutom relaxa x-tra mycket i helgen (utan mejl…) eftersom vi reser hem på måndag så ha tålamod, om några dagar är jag back in (e-mail) business igen.

H.A.P.P.Y. fredag mina fina bloggvänner! 🙂

LoVe!

Miss.G

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon fredag!”

 1. Patricia says:

  Har bett mannen min att köpa med sig bubbel hem! Tack för tipset!!!
  Ha ett fint möte & njut av de sista dagarna!

  Kram

 2. Patricia says:

  Glömde fråga var hittar du alla dessa fina bilder och vackra ord som du till exempel lagt in idag? Har kollat runt men hittar inget liknande!

  Kram

 3. Annica says:

  Njut nu de sista dagarna och ha en trevlig helg, kram!

 4. Astrid says:

  Kos dere siste helgen, og Nyt Solen og Beachen og Bubbels)))klem astrid 🙂

 5. Irene says:

  Ja, nyyyyyt siste dagene. Gleder meg til du åpner butikken igjen for jeg trenger INSPIRASJON og da er jeg helt sikker på at butikken din er stedet å besøke. Perfekt blir det; ) Nå fredagskos med popcorn, godt drikke og et par nye filmer men allerførst barnetv sammen med skatten min. God helg. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *