Godmorgon fredag !

Allmänt


Längtar till jul !

Ny helg , nya spännande happenings ! 🙂  tänk att vi har en hel helg framför oss att fylla med vilka happenings vi vill! Härligt ! 🙂

Här startade dagen strax efter kl. 08 och nu gör jag Johanna klar för dagis och mig själv klar för ett jätte spännande businessmöte som jag verkligen ser fram emot . Ska berätta mer då jag varit där och vet lite mer 🙂

Önskar dig en UNDERBAR dag fylld av lyckliga stunder och här kommer dagens:

"Vi är vårt liv."

Och just det ja – varför jultema idag ? Jo, för att det här är den weekend som jag julskyltade min butik varje år . Åååå vad jag älskade det ! att få pynta granarna och packa upp alla nya vackra jusaker … det skapade SÅ härlig stämning i butiken!

TACK för att ni skriver så mycket fint till mig! och glöm föresten inte att det går att rösta på Gizmolinas hos Cosmopolitan, tror det är sista dagen för det idag.. ?

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon fredag !”

 1. Det låter spännande Jag önskar dig LYCKA TILL

 2. Anonymous says:

  snart jul. tiden går så fooort.

 3. Anna says:

  Godmorgon, är mycket nyfiken på att höra mer om det spännande mötet samt se din pälsjacka från HM också 🙂 Kramar Anna

 4. Mikaela says:

  åh jul jul jul! 😀

 5. Emma says:

  Jul är det bästa som finns. Det absolut BÄSTA som finns!

 6. Hanna says:

  Å, jag älskar älskar älskar julen! Jag har verkligen fått tvinga mig själv att inte börja snegla för mkt på alla julsaker som börjar komma upp, för egentligen tycker jag att det är lite för tidigt, hösten började ju precis känner jag..Samtidigt så är ju en stor del av julen att kunna njuta även ett tag i förväg, alla förberedelser o förväntan! Tänkte förresten tipsa dig om en Tshirt som Lindex fått in, veta att du gillar Musse Pigg och har en sån Tshirt, idag när jag var in så hade dom plockat fram en röd Tshirt m svarta konturer av Musse, tror du skulle passa jättebra i rött! Annars fanns den även i svart med konturer i silver, jättesnygg den med. Ha en bra dag och spännande m mötet! Kram/Hanna

 7. rez says:

  Julen är mysig som fan =)

  din dotter är ursööööööööt 😀

 8. Anna says:

  Jag längtar också till jul!!! =) Hoppas att det blir en vit sådan^^

 9. ElinH says:

  Skulle stemme på deg, men du hadde allerede vunnet!!Du har en veldig fin blogg, er innom daglig nå.

 10. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för alla trevliga kommentarer ! 🙂 Vad KUL att ni också älskar julen för då kan jag köra på med massor av julinlägg här på bloggen ! 🙂

  Anna-

  Lovar att berätta mer om mötet i morgon! och pälsen la jag nyss ut, mitt i natten 🙂 Kram! 🙂

  Hanna-

  Tack snälla du för tipset ! då blir det ett besök på Lindex för mig i morgon 🙂 Happy weekend! Kram 🙂

  Elin-

  Tusen tack ! 🙂 och så snällt av dig att du skulle stemme 🙂 Önskar dig en flott weekend! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *