Godmorgon fredag !


Så här såg det ut på morgon när jag rullade håret. Johanna leker med alla hårspännen i den rosa väskan och det gör hon nästan varje morgon då jag fixar mig.

Ååååå vad jag känner mig INSPIRERAD ! Jag har SÅ lust att dra igång interiörfix i vårt badrum så idag blir det , utan tvekan, lite "badrums-tema" hos Gizmolinas ! 🙂

Hoppas att du sovit riktigt gott och att du vaknat HAPPY denna fredag !?

Vi ska göra oss klara för dagis här nu så varsågoda, dags för dagens första dagens:

"Framtiden hör till dem som tror på allt det vackra i sina drömmar."
/Eleanor Roosevelt.

Jag önskar dig en fabulous fredag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon fredag !”

 1. Josefine,Blekinge says:

  Vad roligt att du lagt ut gamla bilder! Alltid kul att minnas tillbaka och tänka på alla konstiga "utstyrslar" man haft – och för att inte tala om frisyrer! Men visst är det roligt att titta igenom gamla album och bli nostalgisk!

  Ha en bra dag!

 2. Signe says:

  Tusen takk for en positiv og inspirerende blogg som gjør meg glad! God fredag!

 3. Anonymous says:

  Inte för jag vet hur det ser ut hos dig i ditt badrum men jag gillar när man ser vikta rena frotté handdukar sedan känns det alltid fräscht att lätt kunna ta en ny handduk när den gamla i smutsig. Tänk på att i badrum skall det vara en blandning av varma färger så man inte fryser och fräscha färger som kan vara lite kalla som gör att det känns rent.

 4. madde says:

  ville bara önska en trevlig helg, e det en rosa vipp du har i badrummet.

  SÅÅÅÅ FIIINNNN

  Kram

 5. Johanna says:

  Åh, vad glad jag blev när jag läste dagens citat. "The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams", det har varit min favorit i flera år:D Hoppas ni får en toppendag idag:) Kram

 6. Anna says:

  Snälla Anna-Stina! Kan du inte skriva ett inlägg om hur du gör med ditt hår? Jag fattar ju att du rullar upp det, men hur? Vilka spolar? Vilka hårprodukter? =) Tack!

 7. Malin says:

  Världens sötaste lilla tjej 🙂 ur gullig !

  Jag ska snart flytta till NEw york och göra om min alltiallo blogg till en mode blogg – följ modet därifrån 😀

  Love, M <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *