Godmorgon fredag !

Allmänt


Jag pratade precis med JIG som befinner sig där klockan är strax före 15 nu och någonstans i världen är klockan helt säkert 5 också.  HAPPY FRIDAY !! 🙂

Jag började svara på alla era trevliga kommentarer igår och aldrig går väl tiden så fort som då ! så plötsligt blev klockan nästan 3 innan jag släckte lyset så när Johanna kom in och väckte mig rekordtidigt idag, kl. 06.20, så var jag en ganska trött mama 😉 

Men – nu efter dusch, hår-rullning och härlig morgon TV så känner jag mig riktigt pigg och klar för att möta dagen ! 🙂  Och just nu kokar jag makaroner till Johannas matpakke för hon föredrar svensklunch (`= varm mat)  framför norsk (norsk = smörgåsar). 


Fick nya norska Costume i posten igår med ett ovanligt läckert cover. Det är ett av mina favorit blader !  (I Sverige så kan ni köpa den danska Costume)

Hoppas att du har en skön start på dagen och att du får en strålande dag ! 🙂  och här kommer dagens:

"Misslyckanden är steg i stegen till framgång."
/James Allen.

Var inte rädd för att göra fel, lär dig istället av dina misstag och ta med dig din nya kunskap i steget mot dina drömmars mål.

Nu ska vi göra oss klara för dagis här !  Jag ÄLSKAR fredagar ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Godmorgon fredag !”

 1. Sofie <3 says:

  Hej vackra mamman !

  Jag har en flicka hemma, som satt i mitt knä, lyssnade o sken upp och blev sååå glad o klappa händerna när hon hörde musiken din dotter & hennes vän lekte till, min fråga är, vad heter skivan ?

  Och vaaaart har du köpt den gudomliga barnstolen någonstans ? finns den över nätet man kan beställa ?

  Mycket tacksam för svar ! En ny trogen läsare som tycker dinblogg är BÄST ! Kram från Sofie

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Godmorgon Sofie !

  Tusen TACK för din trevliga kommentar som lyste upp min morgon här ! 🙂 Jag har köpt Lollo & Bernie cd´n på Ving´s Sunwing resort i Bangtao i Phuket (Thailand). MEN – du hittar musiken på http://www.ving.se om du klickar dig fram på Sunwings sidor och tittar efter Lollo & Bernie ! 🙂 Där har de en underbar kareoke som Johanna ÄLSKAR ! Kan länka dit senare idag för nu är det dagisstress här 😉 Johannas fina barnstol finns tyvärr inte att köpa längre 🙁 Jag köpte den för ca 3 år sedan på en utförsäljning. TACK igen för fina ord ! Jag önskar dig en underbar dag. Kram ! 🙂

 3. Upp och hoppa, mama! 🙂 Det är de små som bestämmer när man får sova eller ej, men det är bara att digga läget! Hoppas ni har en bra fredag!

 4. Jag älskar också fredagar! Det är den absolut bästa veckodagen, eftersom man har två lediga dagar framför sig.

 5. Isabella says:

  Du har blivit utmanad att berätta 7 saker om dig själv! Kika in på vår blogg!

  TAKE CARE

 6. annika says:

  Hej och god morgon ! Hoppas du får en bra fredag, själv ska jag börja förbereda här hemma för i morgon kommer pappa och hjälper mej att måla övervåningen VIT ! ser fram emot det men hatar när det är en enda röra innan det är klart så hoppas det går fort! Skulle din man komma hem i helgen ? Hoppas det i alla fall han måste va saknad!kram 🙂

 7. Anonymous says:

  vilken energi du verkar ha 🙂 lägger dig sent o uppe o hoppar tidigt o verkar alltid på så glatt humör, om man ändå kunde lyckas me det. har tvillingar här på 2 år och det är inte ofta jag orkar va uppe sent o sen upp me dom på morgonen, utan va ett vrak o trött hela dan 😉

 8. Emma says:

  fredagar är verkligen den bästa dagen p åveckan. Hoppas du får en bra dag!

 9. Sofie <3 says:

  Tusen tack för svaren du gav : ) Om du blir trött på den fina stolen, köper jag den gärna av dig : )) meeeer än gärna 😛 Många härliga hälsningar & Kramar till dig o din fina dotter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *