Godmorgon fredag !

Allmänt


"Var mot dig själv så som du hade behandlat din egen dotter"  står det på den här tavlan av Björg Thorhallsdottir. Den passar väldigt bra till detta inlägg.

Idag vaknade jag till en elak, trist och fullständigt påhittad kommentar från en tjej som kallar sig olika namn hela tiden så att ni som läser mig blogg ska tro att det är olika personer som kommenterar.

Den ena dagen heter hon Babs, nästa Minna och ibland, om idag tex, så heter hon Kattis (tror hon har haft fler namn men orkar inte lägga min fina tid på att checka något så dumt…)

Ni vet att jag aldrig besvarar de dumma kommentarer jag får ibland men även jag kan få nog av en människa som skriver rena förtal där inte ett enda ord är sant.

Så – nu har jag några val och jag tänkte att ni som läser min blogg kan få hjälpa mig att välja.

1. jag kan "porta" denna person från min blogg så att hon inte kan lämna någon kommentar.
2. jag kan skydda min blogg så att alla kommentarer måste godkännas före de publiceras (det har många bloggar av exakt den orsaken som jag nu har… )
3. jag kan helt enkelt bara radera bort alla kommentarer jag får av denna person så fort jag ser dem.

Jag tror att jag kommer att gå för nr.3, för det vore så trist om jag måste sitta och godkänna alla kommentarer före jag publicerar dem för då försvinner lite av charmen med bloggen tycker jag.

Uppdatering: tog ett snabbt bra beslut och raderade så jag kör på nr. 3  !  🙂

Återkommer då jag lämnar Johanna  på dagis och då kommer jag att blogga om mycket trevligare saker än detta ! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 37 Comments

37 responses to “Godmorgon fredag !”

 1. Elinor says:

  Fy så trist med sådana personer..

  Jag tycket att du ska "porta" personen…

  Jag ÄLSKAR din blogg i alla fall, den ger massor av inspiration!

  Hoppas att du får en underbar fredag!

 2. K says:

  Det är tråkigt med folk som lämnar elaka kommentarer – bäst är nog att radera dem med en gång, då tröttnar nog den/de som skriver dem.

 3. annika says:

  Radera eller porta!!

  Ha det// kram A

 4. Petra says:

  Måste bara få säga: -Vilka korkade människor det finns. Denna tjejen som du skriver om verkar inte riktigt ha fattat galoppen. Jag försöker att hitta bloggar som inspirerar mig och får mig på gott humör, annars låter jag bli att läsa dem. Jag tycker att det är ganska uppenbart att personen ifråga har ett ganska tråkigt och innehållslöst liv och är därför ganska avunsjuk på de som har det bättre. Annars har man väl inte tid att klanka ner på andra människor. Jag tycker att du gör rätt i att radera hennes kommentarer i fortsättningen. Det är ju inte meningen att du ska ha bittra människor i ditt liv. Det är liver allt för kort för. Stå på dig och tappa inte gnistan. Du har en jättefin blogg och det är jättekul att få läsa den varje dag. /Petra

 5. Kattis says:

  Jag tycker du ska porta henne! Vad tråkigt med människor som sprider så mycket dålig energi, usch!

  Jag älskar din blogg och hoppas inte att den någonsin försvinner.

  Kramar från Kattis (inte den Kattis du nämnde här ovan…:-))

 6. karin says:

  jag tror man man måste tänka på att dessa människor som skriver ruttna saker, mår jävligt dåligt själva,o e en annan då positiv o glad för det mesta så stör dom sig på det som bara den,helt sjukt jag vet,men vissa människor e sådana o det e tragiskt,jag älskar i alla fall denna blogg o blundar för sådana där sur……,o det roliga e när dom skriver,OCH NEJ JAG ÄR INTE AVUNDSJUK,men det e ju precis det dom är,ha den bästa fredagen,många kramar

 7. Vad tråkigt att du har det så. Jag tror som så många andra här att det bästa är att konsekvent radera eller porta personen och sen inte ägna det en enda tanke. Kanske lättare sagt än gjort, men dessvärre är det nog så att personer som har ett behov av att skriva elakheter främst har ett behov av respons och det bästa är nog att bara ignorera det hela.

  Hoppas att du trots allt har en fantastiskt fin fredag, det förtjänar du. Som jag sagt tidigare och jag är långt ifrån ensam om att känna/tycka såhär, din blogg är superfin och inspirerande och förtjänar endast positiva och konstruktiva kommenterer. Ha det fint!

 8. Linda says:

  Jag tror inte jag skulle göra någonting faktiskt.

  Såna kommentarer säger mer om kommentatorn själv och vilket fruktansvärt inskränkande liv "denna där" lever. Jag hade varken ödslat tid eller energi på detta. Hur föder man ondska och avundsjuka? Jo, man ger den näring. Får den inte näring tynar den så sakteligen bort. Bara att ignorera.

  Du har en fantastisk blogg som ger energi utan dess like. Keep it up girl!

  Kramar

  KalmarLinda

 9. Josefine says:

  Hej kära söta! Uff så TRÅKIGT 🙁 Porta hennes ip så ser du kommentaren men den måste godkännas. Du kan också välja att porta vissa ord. Jag kan hjälpa dig? KRAM

 10. Marlen says:

  Jeg syns det er trist og unødvendig av denne personen å terrorisere deg og bloggen din på den måten!

  Jeg er fast leser og synest det er kjempekoselig å lese om deg og dine i bloggen, er innom flere ganger daglig:)

  Ha en strålende fredag!

 11. Hej

  Som du säkert läst så är jag en av dom som reagerat på denna människas hemska kommentarer. Jag läser din blogg för att den är positiv och hennes kommentarer stör det positiva i detta.

  Jag tycker att du ska göra det som DU mår bäst av.

  Att låta henns skriva och sedan radera funkar ju om du känner att du ORKAR läsa skiten.

  Om du känner att du inte ens vill läsa detta för att det gör dig ledsen så porta henne.

  Jag har vid något tillfälle fått sura kommentarer och jag tar faktiskt åt mig och går runt och funderar på om personen har rätt som skrev det den skrev. Jag skulle inte orka läsa massa skit om mig jälv så länge jag inte förtjänar det! Du har berättat för oss att du varit utbränd och varit sjukskriven länge. Även om det inte har direkt koppling så kanske det gör dig lite extra skör och då tycker jag inte att du ska riskera att läsa idiotkommentarer!

  Jag gillar din blogg och jag unnar dig allt du har och är!

  Ha en ljuvlig fredag.

  Kram Åsa

 12. Gabbi says:

  Morning!!

  Jag som så många andra läser din blogg varje dag,flera ggr faktiskt!! Jag älskar sättet du skriver på, samt att du inspirerar mig jättemycket!! Personer som "måste" vara elaka mot andra, upptas helt enkelt av för mycket avundsjuka.!! Gör som du vill, å som du känner!! Stå på dig!!!

  Kram å hoppas att du får en toppenfredag!

 13. Mimmi says:

  Tyvärr så är denna anonyma värld något som triggar människor som inte mår bra! Något som alla normala människor tyvärr får leva med.

  Jag tänkte alternativ tre innan jag läst det du föredrog. Det visar att du inte bryr dig. Ang att porta kan man göra det på ipnummer nivå?

  Önskar dig en toppendag….denna som alla andra dagar!

 14. Usch dessa människor är så tråkiga. Jag vet att det är svårt men när jag möts av något elakt hos mig så brukar jag radera och låtsas som att den alrig kommit dit. Jag vägrar låta mig själv att påverkas av en (säkerligen) avundsjuk människa som inte har mycket till eget liv. När personen i fråga till slut märker att det inte påverkar så tröttnar den. DU vet ju själv att du är en grym person och en underbar mamma så låt inte dom stolpskotten påverka dig, dom är inte värda att slösa energi på.

  Och sen kan du ju inte hjälpa att du är FAB 🙂

  Hoppas du löser det på bästa sätt.

  KRAM

 15. Skriv av dig says:

  Behöver du skriva av dig? Maila din historia till mig på skrivavdig@gmail.com så publicerar jag den HELT anonymt!

 16. Anna says:

  Gomorrn!

  Jag skulle någ porta henne rakt av, så slipper du på ngt sätt läsa det som skrivs. Det mår man nog bättre av och till slut glömmer du bara bort det 🙂

  Ha en fin helg och hälsa Gucci, han e så söt. Vore skoj med en närbild på honom.

  // Anna

 17. Mingar says:

  Hej!

  Försök att inte ta åt dig när människor skriver otrevligheter (lättare sagt än gjort). Det tar så mycket energi från dig. Energi som du kan använda på mycket trevigare saker – Johanna, JIG etc. Hoppas att det löser sig!

  Jag tycker, som så många andra, att din blogg är trevlig att läsa så jag tittar in titt som tätt. Keep up the good work.

 18. Josefine,Blekinge says:

  Jag håller också på alternativ 3.

  Jag förstår att det är jobbigt med sådana kommentarer och jag vet att du vet att det är bittra, olyckliga människor utan eget liv som skriver. Men det är såklart inte kul med falska människor som skriver illasinnat om andra, stå på dig!!

  Kram!

 19. Evelina l says:

  Men va trist!! Åhh fy vilken energi tjuv!!,försök att strunta i henne och hennes dumma kommentarer…

 20. Isabella says:

  Usch vad tråkigt! Och vad som är ännu tråkigare är ju att sådana människor kommer ju alltid att finnas. Men trots det så är vi väldigt många som bara älskar din blogg. Den gör i alla fall min dag mycket bättre. Ha en mysig helg! Kram!

 21. Fridatjejen says:

  Åh, vad arg jag blir på sådana människor! Vad tjänar de på att förstöra och vara elaka, det är så trist. Jag tycker i alla fall att du antingen ska porta denna person eller bara radera hennes inlägg. Portar du henne så slipper du se de tråkiga kommentarerna vilket är bra eftersom de stjäl energi och påverkar dig negativt. Du ska inte behöva se sånt utan ska få tillbaka av den positiva och underbara energi som du ger genom din blogg. Du ger oss läsare så mycket och förgyller våra dagar och ska därför få tillbaka i mångfald. Jag hoppas att det blir bra vad du än väljer och jag hoppas att du får en helg full av njutning och glamour. Stor kram.

 22. Jonas says:

  Otroligt att folk orkar skriva skit och strunt på diverse bloggar och framförallt anonymt. Radera efter läsning säger jag, skicka IP till abuse på leverantören inläggen kommer från. Så svårt är det inte att spåra vem som kommer med förtal…

 23. Annelie says:

  LÅt inte elaka och avundsjuka människor bekymmra dig. Släpp alla tankar du har runt detta och fokusera på det som är viktigt, människor som betyder något för dig och de människor som tycker om dig.

 24. Usch så trist att en del människor bara vill förstöra för andra

  troligtvis är det avundsjuka i botten

  Någon stackare som mår dåligt och inte kan ta åt sig det fina som du vill sprida

 25. anna says:

  Trisst, läste Kattis komentar här upptill och det är väl fan upp till bloggaren att presentera sig hur man vill. Jag älskar denna blogg!! Läser den varje dag ibland flera ggr per dag 🙂

  Anna-Stina,att du valt att skriva som du gör är bara roligt, söker man efter elände kan man läsa någon annan blogg. Här mår vi bra och inspireras.

  Tack för en ljuspunkt i den grå vardagen!!!

  Gör så som det känns bäst för dig.

  Kram anna

  Tack

 26. Bella says:

  Bra du gikk for alternativ 3 🙂 Sånne mennesker finnes dessverre overalt. Drama-mennesker. Men fortsett med den flotte bloggen din og ikke tenk mer på denne personen. Du er en inspirasjon for mange 😉

 27. anna says:

  Jag igen,lite off nu… har fastnat för din fina H&M tunika som du har som din dagens där du står med alla kassarna. Är det ett äldre fynd för jag hittar den inte och den e ju såååå fiiin?!

 28. Nelly says:

  jag tycker du kan både radera o porta, faktiskt. : )

  hoppas hon inte fortsätter bara! kram

 29. Lina says:

  Hej AnnaStina,

  Vad tråkigt med de elaka kommentarerna, att det är människor som mår dåligt och är avundsjuka hjälper inte alltid att tänka på…MEN vi är många som gillar din blogg och som uppskattar att du så generöst bjuder på dig själv och ditt liv. Tack än en gång för den glädje, energi och kraft du ger! Önskar dig en härlig fredag!

  Hälsningar från ett Göteborg i grå novemberskrud

 30. Kattis says:

  Hej! Jag heter Kattis men det är inte jag! Kände mig lite anklagad där… Radera de fula inläggen tycker jag! Förstår inte hur folk orkar lägga ner negativ energi.

  Gillar din blogg skarpt!

  /Kattis

 31. Maria says:

  Hej,

  Det ä'r tyvärr så att många som bloggar, får dessa tråkiga kommentarerna. Jag har inte riktigt förstått vad man får ut av att sprida så mkt negativitet omkring sig. Jag är en av dina trogna läsare och läser här mer eller mindre varje dag. Visst är dessa kommentarer tråkiga men försök istället tänka på alla oss som du gör glad varje dag. Tycker det är roligt att läsa om din underbara dotter och alla fina saker du köper till henne. Sen är du verkligen en inspiration, då du verkligen uppfyller dina drömmar. Fortsätt med det tycker jag!

  Kram Mia

 32. Mia says:

  Ja du sprider ju positivitet och vi som kommenterar försöker också med det! Hoppas att du inte blir nedslagern av en människas kommentarer, vi är ju fler som återkommer till din blogg för ett skäl. Du skriver bra och inspirerar många! Trevlig helg!

 33. KarolinaN says:

  Du har tagit rätt beslut!! Keep on blogging:)Kram!

 34. pangis says:

  Tänk att det ska finnas människor som måste in och skriva dumheter på bloggar hela tiden.. jag begriper det inte. Är det avundsjuka? eller har man helt enkelt inget liv. Nu är nog ni lite större bloggare mer drabbade och jag kan förstå och respektera en debatt om bloggaren själv är kontroversiell. Men skriver man i positiv anda om sitt vardagsliv och lite feelgood, ja då förstår jag inte vitsen med elaka kommentarer. Stå på dig, din blogg är fin, varm och behaglig! Trevlig helg

 35. Guri says:

  Kjedelig med sånne personer som bare ønsker å ødelegge derfor vil eg seie at eg setter kjempestor pris på bloggen din. Klem !

 36. Johanna says:

  Förstår att du blir förebannad för det hade jag med! Lår inte 1 eller ev några till göra dig på dåligt humör utan peppa dig att det du gör är en inspiration för sååå många fler och det finns människor som aldrig kan glädjas åt andra. Jag läser dagligen din blogg och kan väl inte till 100 % alltid hålla med i dina resonemang eller åsikter men så är det ju 🙂 Jag blir i allafall glad när jag läser din blogg!

  Ha det gott! MVH//Johanna

  Ps Tavlorna du ibland visar är såååå fina! Jag vill ha! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *