GODMORGON FRÖKEN JOHANSSON!

Allmänt

Ja, idag har vi plötsligt gått tillbaka 100 år i tiden till tiden då man hälsade med efternamn! Hela Johannas skola är nämligen utklädda till 1912 idag och de har en skoledag som påminner om i gamledagar och det var SÅ fint med fröknar i långa svarta kjolar och vita blusar + runda små briller. Kan nästan önska att det var så de såg ut även idag !

Och lilla J är lilla fröken Johansson idag i sin underbara klänning + blus från Polarn O. Pyret och flätor med inbakade röda tygband. “Mamma, jag ser ut som att jag ska på julefest!” sa hon, och det gjorde hon verkligen för kläderna är nyshoppade i äkta Madicken-anda och passade därför perfekt att inviga idag. De är föresten ett tips! inför julen, se här:

Jag fick tyvärr inte tid att fota J på morgon men, här ser ni hur klänningen !  De är som sagt SÅ Madicken och SÅ fin.  Vi matchar den med off white bluse + off white strumpbyxor och svarta lack skor.  (ska fota J då jag hämtar).

Och hur fint antrekk är inte detta små killar?  Lite Emil känsla !

Nu kommer strax ett par handyman hit och jag har inte hunnit fixa i ordning på sovrummet så bäst att sätta igång . Och neeeej, jag menar inte så ! jag syftar på att de ska montera nya möbler där inne. Inget annat! Ha ha 😉

Njut nu din dag fina du !

P.S laddar upp pics i inlägget strax, måste fixa sängen etc. först . Lite körigt…

LoVe !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GODMORGON FRÖKEN JOHANSSON!”

 1. Emma says:

  Ha ha låter trevligt att ha hem några handyman! :))

  Oj Madicken klänning det vill jag ha till Elsa också, lägg ut bilder?!? På klänning och män;)

  Puss o kram*
  Ha en fin dag!:)

  • gizmolina says:

   Ha ha. Nog för att jag känner mig som en desperate houswive men… 😉 Och ja, vännen, den här klänningen är SÅ “Elsa”! så kolla in den ! Den finns bara upp till size 4-6 år men P O. P är ganska stora i storleken så den funkar fint på J. Ska fota och visa J då jag hämtar. Blev lite stress på morgon… (what´s new 😉 Njut din dag finaste! Puss & Kram !

 2. line says:

  Ha ha ha, jeg har også kjøpt noen fantastisk fine klær til både jenter og tuter i Lindgren stil på POP synes de hadde veldig fine juleklær i år.

  • gizmolina says:

   Ja, visst är deras julkolleksjon i år fantastisk ?! sååå fina kläder till de små och väldigt Astrid Lindgren som sagt ! Önskar dig en strålande dag ! Klem ! 🙂

 3. Titti says:

  Så fina kläder…..ett flickebarn-barn önskas någon gång….för det är lite roligare att klä flickor….
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Visst är kolleksjonen underbar? 🙂 Jag förstår hur du tänker ang. flickebarn för det finns så mycket mer sött att välja mellan till tjejer…kjol, klänning, smycken… Själv är jag väldigt glad över att jag har en liten tjej ! Njut dagen ! Kram!

 4. Josefine says:

  Den är så FIN! Ellabella har den också 🙂

  PUSS och njut handymanbesök haha.

 5. Elin says:

  Min datter har også den 🙂 Superfin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *