Godmorgon GLADA fredag!


Bilden är ur boken "Glad" som jag har läst för Johanna ungefär 2.568.890 gånger och hon gillar den lika mycket varje gång 🙂

Jag har sovit på golvet, Johanna har hostat mer än någonsin i natt och hon väckte mig strax före kl. 07 MEN – glad är jag i alla fall  för det är ju FREDAG !! 🙂 och vi har en hel härlig weekend framför oss ! 🙂 Och jag sover faktiskt riktigt bra där på golvet på Hästen madrassen som Johanna har haft i sin spjälsäng 😉

Nu pågår Dora på ena TVn (Johannas favorit dvd) och TV4 Nyhetsmorgon på den andra och jag ska strax hoppa i duschen och ta tag i den här fredagen.

Här kommer dagens:

"The mind asks the questions; the heart has the answers."

Hoppas att din natt varit fylld av härliga drömmar och att din dag blir fantastisk!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Godmorgon GLADA fredag!”

 1. Josefine says:

  Tack snælla før fint morgonsms som jag læste i farten på væg in till jobbet! Hoppas ni mår bættre idag, inget kul med sjukishelg. Du ær en FAB MAMA som sover på en bebismadrass på golvet!

  PUSSAR

 2. Anna-Lena says:

  Blir iaf glad när man tittar in hos dig! 😉

  Hi hi… bra du inte somna! Vet ju själv hur lätt det är!?.. NU somnar äntligen Oscar själv så jag sover ine bort kvällarna längre 😉 Det är BRA! Nu har vi sjuk kille här oxå! Hoppas Johanna kryar på sig under dagen så ni kan njuuuuuta helgen! Det kan man ju ändå men… ja, krya på er! 😀

 3. Aslaug says:

  Oi hvilken super-mamma du er- sover på en liten babysengmadrass! 🙂 Johanna er heldig som har en sånn fantastisk omsorgsfull mamma! God helg. Klem Ashi

 4. Gizmo says:

  En vän tipsade mig om din blogg. Jag antar att det mest har att göra med att det är Gizmolina's. Jag hoppas att ni har det bra borta i Thailand.

 5. Josefine,Blekinge says:

  Ja, man kan somna på de mest konstiga ställen sen man fick barn! Jag somnar ofta till på fårskinnsfällen på golvet bredvid min lille kille och vaknar med värk i hela kroppen. Men det är så skönt att ligga nära honom, kunna höra hans andetag och klappa honom lite. : )

  Ha en bra dag och helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *