Godmorgon härliga december!

Allmänt


En bild som sprider glädje & lycka. Se så glad hon är ‘Leona Lewis.

Jag blev uppe way för sent i natt så på morgon då Johanna väckte mig kl. 07 var jag tröttaste mamman i världen kändes det som… Men till min stora lycka så somnade vi båda om i soffan en timme senare och vi vaknade alldelens nyss. Skönt !! Vi behövde båda en sovmorgon idag.

Nu ska vi skynda på här till dagis så jag önskar dig en UNDERBAR start på årets bästa månad och visst är det KUL att julkalendern drar igång idag?!  Den förgyller helt klart december för både stora & små.  🙂

Här kommer dagens :

"Livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns."

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon härliga december!”

 1. sara says:

  Vad fin hon är 🙂

  hört att hon ska besöka Idol på fredag!

 2. Selvina says:

  Bra ordspråk 🙂

  HAR DU HUMOR?

  VÄLKOMMEN IN!

  http://selvinas.blogg.se

 3. Johanna says:

  Tack för att du inspirerar och sprider livsglädje! Jag blir så glad då jag hittar själsfränder på internet som tänker som jag själv och sätter ord på de många tankar jag har.

  Dröm om morgondagen, minns gårdagen men LEV IDAG.

  Hälsa din sötnos från en Johanna i Finland 🙂

 4. Fairy says:

  Tyvärr verkar årets julkalender inte bli ett dugg jullik!!

  Jag vill ha en kalender med snö och julkänsla. i en liten mysig stad med massor av julpynt, galad männsikor och snö.. Med 50-talskänsla .

  Med precis allt det som denna julkanaldern INTE kommer att innehålla enligt vad skådespelarna ,tillika upphovsmännen till kalendern sa vid en intervju i TV.

  Första avsnittet var inte alls bra tycker jag, men jag är ju vuxen ..

  Men jag tror barnen också vill ha stämning och snö!!

  Att de aldrig lär sig på tv!

 5. Malin says:

  Varför har du tagit bort kategorin "Vår paus i Thailand"? Tänkte jag skulle läsa om Phuket och vilka stränder som är bäst osv. Jag ska åka på onsdag och landar i Phuket, var egentligen tänkt Bangkok. Vi har en lägenhet i närheten av Ban Phe som vi brukar åka till men eftersom det inte går att landa i Bangkok blev det Phuket. Vi har aldrig varit i denna delen av Thailand och tar tacksamt emot tips ifrån dig. Vi vill inte ha för mycket nöje och hålligång, utan mer lugn och ro. Vad rekommenderar du?

 6. Frida says:

  Åh så mysigt. Ha en härlig måndag! 🙂

 7. Hon är så förbannat vacker den donnan!

  Ha en FAB måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *