Godmorgon härliga fredag!

Allmänt

168397-2586
Idag skulle jag önska att det har var min "dagens" för den här klänningen / kjolen hade passat mig perfekt här nere i värmen! 🙂 Den kommer från Juicy Couture och fr.o.m. NU så står den på min önskelista 😉

Phuket kl. 09.00, fredag morgon.

Godmorgon!

Min lilla prinsessa slog upp sina blå strax före kl. 8 idag och idag vaknade vi till en dag med rinnande näsa på Johanna så hon har blivit lite små förkyld. Jag misstänkte det igår för regnet är ju så kallt när det landar på kroppen och Johanna fick en del regn på sig igår för jag hade  – för första gången – glömt regnskyddet hemma. Så nu får vi ta en soft dag idag och hoppas att förkylningen går över fort. 🙂

Jag tror att vi ska ta en tur till Karon och hämta min kamera/data kabel och sen kanske jag och Johanna åker in till Patong och går runt i det stora shoppingcenter som finns där och som jag aldrig varit till. Det skulle passa ganska bra idag för det är massor med moln på himlen så solen tittar bara fram då och då.

Nu är det "Nordnytt" på TV och det är lite kul att kunna se Luleå Hockey och andra news hemifrån Luleå.

Dags för frukost har nu så jag önskar er alla en lovely dag! eller jag kanske ska skriva en skön natt, för klockan är ju bara 3 hemma 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Godmorgon härliga fredag!”

 1. Maria says:

  Är kjolens material samma som dressen? Den va väldigt söt i alla fall 🙂

  Hoppas att ni får en härlig dag också och att Johanna kryar på sig från förkyldningen snart!

 2. Christina says:

  Hej!
  Vill bara meddela att Luleå har bjudit på strålande härligt vårvinterväder i veckan, Perfekt för utflykter på isen. Nu snöar det stora flingor ute så det känns som jul. =)
  Ha en skön dag i värmen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *