Godmorgon härliga lördag!


J´s säng har fått ett nytt fint överkast från den underbara butiken KOFFERT (som har lanserat nettbutik!). Min plan var att göra om lite på J´s rum inför födelsedagen men jag hann inte… Men det är å andra sidan de små detaljerna som gör skillnaden.

Godmorgon sweethearts!

Åh vad det känns H Ä R L I G T med lördag!! och detta trots att jag faktiskt ska jobba en del idag men bara det att få köra en soft morgon utan dagis-stress är ju en lyx. Hjärtat väckte mig i och för sig runt kl.07, men thank god! för att jag fick sitta och små-sova i soffan efter det 🙂


4-års dagen 21/8 på morgonen. J fick även ett pyssel-sett och chokladpengar från KOFFERT. Det är verkligen SÅ bekvämt & bra med nettshopping då man jobbar mycket och inte har tid att springa runt i butiker 🙂

Nu ska jag göra mig klar och sen iväg ut.

Önskar dig en fantastisk lördag fylld av lyckliga stunder!

♥ KrAmAr & kÄrLeK ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon härliga lördag!”

 1. Hoppla, tror jag måste surfa in omedelbart. Det där överkastet var ju bara hur fint som helst och jag är på jakt efter ett till Alicias säng (har till och med funderat på att sy ett lapptäcke själv). God lördag till er också. KRAM

  Vet du, jag hade en lite olustig känsla i kroppen innan jag surfade in här. När jag ser allt det varma och glada så känns det redan bättre, man blir GLAD här inne. KRAM igen

 2. Jätte fina bilder. 🙂

  This is sex – Bloggen om sex, känslor, förhållanden och allt som rör ämnena!
  // Thisissex.blogg.se

 3. Jonas says:

  Baby, hittade min t-shirt igår. Visa inte Johanna.. Puss

  http://blog.qruiser.com/noren/33876/hello-clitty

 4. hedde says:

  ha en bra dag

 5. Sofia says:

  Åh vilket fint överkast.. 🙂 Skulle vilja köpa till mina flickor..Försökte o hitta det i deras webshop men hittade inte på det..det kanske har blivit slutsålt..

  Ha en underbar helg:) Kraam Sofia

 6. MM says:

  Herregud vad mycket rosa :O

 7. lindsay says:

  Tittar in och säger hej. Allt bra i dag? Fin blogg.

 8. Lena Helmersson says:

  Hej härliga du denna härliga lördag!
  Vill genast krypa ner i J´s härliga säng – ser så skön och mysig ut! Jag säger bara: "- I loooove Maileg!" De är så bedårande söta och goá dessa kaniner. Har en själv vid min säng och blir glad i kroppen när den tittar på mig.

  Verkar som du ha mycket spännande som fyller dina dagar och får se och ta del av en mängd ögongodis. Så roligt att få vara med och ta del av det via din blogg. Vad fin din J är och vad stor hon börjar bli, det är bara att hänga med i barnens rasande växtfart… Jag lovar, det går undan och farten liksom bara ökar och ökar…

  Njut din helg och ta hand om dig och dina kära!
  Kram,
  Lena i Uppsala

 9. nina says:

  teppet er jo helt fantastisk. Bloggen din er en super vitamininnsprøyting i hverdagen.

 10. Bella says:

  så fina presenter 🙂

 11. Jennifer says:

  Den där sängen se ju jätte mysig ut !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *