Godmorgon härliga onsdag!


Jag, Johanna och min bror på väg till goda MAX-grillen igår för lunch. Jag bara älskar deras "original dressing" och min favorit rätt är "original mål" 🙂

Å vad jag är GLAD över att jag kan blogga normalt igen! 🙂 eller normalt och normalt..min pc är inte helt frisk, men den fungerar i alla fall och det gör mig HAPPY! 🙂

Här startade dagen kl. 08.30 av att Johanna ville stiga upp och äta sin morgonvälling och själv har jag hunnit mysa med nya "Plaza kvinna" och har redan rullat håret klart för idag 😉 I Plaza är det en stor intervju med Izabella Scorupco och jag bir alltid lika IMPONERAD över hennes ödmjukhet och härliga livsinställning. Vilken tjej !


Izabella Scorupco. Sveriges vackraste tjej ?!  ja, i alla fall enligt mig.


Jag brukar aldrig köpa "Plaza kvinna" men detta nummer var ju riktigt BRA så kanske det blir ett blad jag fortsätter att köpa 🙂 Köper du Plaza ? undrar nyfikna jag.. !

Idag är mormor iväg på golftävling så nu ska jag göra oss klara här också ska vi gå till lekparken en stund innan vi ska möta upp Lotta & Co.

Jag önskar dig en fantastisk dag och dagens blir en text som står på min mammas kylskåp:

"Livet är här och nu."

Det behöver man faktiskt påminna sig själv om ibland för jag tycker man ibland har lätt att leva i "igår" och i "sen" men – livet är här och nu så NJUT det ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Godmorgon härliga onsdag!”

 1. Madelene says:

  Hej på er!

  Hoppas att ni får en underbar Onsdag.

  Kram på dig och Johanna.

  Madelene(Landvetter)

 2. Princess Jessica says:

  Sweetie,

  Citatet är SÅ sant ! Försöker tänka på det varje dag men det är inte alltid så lätt.

  Önskar Er den härligaste dagen !

  Krameli kram 🙂

 3. Louise L says:

  Jag köpte Plazaförra veckan & vart glatt överraskad!Tyckte det fanns bar att läsa i blandning med mode etc. Ibland kan jag tycka att det är välmycket reklamnär man köper lite "glossigare" magazin,de kostar ju ändå en del & då vill jag ha mer än reklam..

  Ska nog ta & köpa detta nr av plax´za också & se om jag är lika nöjd den här gången.

  Kram på dig!

 4. PiaPia says:

  Dom har förändrat en del i Plaza, sen några månader tillbaka..layouten bla..och jag tycker att den är en av dom bästa magasinen vi har i Sverige just nu.. Bra, snygga modereportage, och intressanta, lite egna vinklingar i kändis-intervjuerna..En klar favorit, numera..

 5. Zandra says:

  Köpte faktiskt min första PLAZA kvinna i lördags 😛 och den ska köpas igen!

  Kramar

 6. Sofie says:

  Japp jag brukar köpa Plaza kvinna & tycker de är riktigt bra faktiskt!

 7. Camilla says:

  Håller med dig, Max dressing är grymt god !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *