Godmorgon “Herr Vardag”.

Allmänt


Tavlan heter "Min engel" , konstnär: Björg Thorhallsdottir. Tycker den passar bra nu då vi är på en "Johanna semester".  Våra små änglar förtjänar all lycka i världen!

Phuket, Bangtao, Sunwing Resort & Spa, måndag kl.07.45, super grått väder.

Jag kommer inte ihåg i vilken film jag hörde det uttrycket? Att "Herr.Vardag" kommer på besök på måndagar? men det har i alla fall fastnat hos mig och varje måndag tänker jag att nu knackar Herr.Vardag på dörren igen! 🙂

Vi vaknade till vår vardag kl. 07 idag efter en natt med lite smått orolig Johanna så jag misstänker att det blir en längre "nap" på henne idag, eller jag hoppas i alla fall för jag skulle behöva fixa mina naglar både på fötter & händer. Tänk- vi har varit här i Thailand i över 5 månader och jag har bara fixat manikyr & pedikyr 2 gånger… tokigt! Jag går ju mycket oftare hemma och här är det ju nästan "gratis". Ska ta och bli bättre på det 😉

Oj, oj, min ängel (kärt barn har många namn..) hostar som bara den nu, och ute är det det gråaste väder vi sett sedan  vi kom till Thailand så jag är GLAD att det finns MiniLand här som kan pigga upp Johanna. Just MiniLand var en av orsakerna till den här turen, för jag kände att Johanna har behov av att få leka med andra barn eftersom hon är enda barnet på vår egen resort.


Min egen ängel häromdagen på Nai Harn beach.

Så – den här "minismestern" är Johannas och jag bara följer henne och det hon vill göra! 🙂

NJUT dagen mina kära läsare och här kommer dagens:

"Kjærlighet er ikke en vei, men tusen olike stier å velge imellom."
/Bjørg Thorhallsdottir (min favvo konstnär) Hittade citatet i en "Kamille" här på resorten.

Nu ska vi ta tag i dagen här och jag riktigt LÄNGTAR till att gå och äta frukost för hotellfrukostar är lovely..!

Puss & Kram! ♥

P.S försökte besvara kommentarer igår kväll men det gick inte 🙁 så – jag gör nytt försök i kväll. Och glöm inte – sista dagen att tävla!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Godmorgon “Herr Vardag”.”

 1. Emelie says:

  Vad roligt att det inte bara är jag som är vaken nu! (:

  Hoppas ni får en fin dag! 🙂

 2. Britt Sturestam says:

  Godmorgon Anna-Stina, här är klockan 6.50 och det

  är härligt att starta dagen med din blogg!

  Jag tror Zara blir mitt nya shoppingställe.

  Skulle du vilja skriva till mig var det är du inhandlar dina växter för du är inte i Thailand när

  jag åker dit nästa gång. Jag kan ju oxå gynna den

  trevliga damen. Kramar Britt

 3. karin says:

  ja va mysigt,så där brukar vi med göra när vi är på semester,barnen får ett par dagar som vi bara hänger med på,dom får bestämma lekland, mat o, det är uppskattat,ha en kanondag krams

 4. Hoppas att ni får en rolig dag med mycket lek! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *