GODMORGON I DIMMAN!

Allmänt

Lyxigaste frukosten? Löjrom med lök & gräddfil på knäckebröd. M.u.m.s.!!!  Och den där snygga klänningen på bilden har jag precis fått påfyll av i min butik. (den ska få ett eget inlägg i morgon).

Gooodmorgon sköna bönor !

Alltså shit vilken dimma det är i Luleå idag ! Jag vaknade precis och trodde det var jag som hade grus i ögonen efter min rekordlånga sovmorgon (haha) men nej, det är verkligen helt vitt ute. Som mjölk.

Och på tal om mjölk… i går drack jag ett glas kall mjölk till min löjromssmörgås. Oh my! så G.O.T.T.!!! Löjrom är det godaste jag vet och att den kommer från Kalix gör det hela mer speciellt eftersom min mormor bodde där hela sitt liv så jag har varit i Kalix massor hela min uppväxt.  Är ni föresten några bloggvänner som bor i Kalix ? Vet i alla fall om en, som heter Anna ! men ni kanske är fler ? 🙂

I går blev jag bjuden på ett gott vitt vin här hemma hos mormor som blir mitt vintips inför helgen!

Mitt lilla hjärta sover fortsatt (i n t e vanligt men hon busade runt till sent här i går,  har man höstlov så har man 😉  och sen, då vi vaknat till liv ordentligt, så ska vi tillbringa dagen tillsammans med morfar och hans fru Inger.

Önskar dig en uuuuunderbar tisdag !!!

Smile & be happy! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “GODMORGON I DIMMAN!”

 1. Martina says:

  Hej! Har du öppet på torsdag eftermiddag?

  • gizmolina says:

   P.g.a. höstferien så har jag endast öppet fredag & lördag denna uken. Landar inte i Oslo förren torsdag em… Men kan gärna boka in privat shopping torsdag kväll om du önskar det ? Mejla mig i så fall: gizmolinas@hotmail.com Kram ! 🙂

 2. Linda says:

  I love löjrom, så in i norden gott!

 3. Elin says:

  Klænningen ser kjempefin ut 🙂

 4. Jennifer says:

  Vilken macka, löjrom är ju supergott! Ha det toppen :). Kram Jennifer

 5. Jenny says:

  Hej vacker!

  Åh, min älskade mormor kom också från Kalix, så jag var också där mycket som barn;)
  Fina minnen!
  Har också ätit en hel del Kalixlöjrom;)

  När öppnar du din web-shop ( för oss stackare som inte bor i Oslo)

  Kram!!

  • gizmolina says:

   Vad mysigt att du också har en koppling till Kalix ! Jag har också fantastiska minnen därifrån som jag kommer att bära med mig för resten av livet 🙂 Min webshop öppnade jag gärna i går… vissa saker tar tyvärr tid… men snart så !!! håll utkik i bloggen. Önskar dig en underbar dag ! Kram ! 🙂

 6. Johanna says:

  Jag vet att du har flera Kalixtjejer som följer din blogg, en del utflyttade men en del av dom har återvänt till orten när dom skaffat familj 🙂 Hoppas du hade en trevlig semester i Luleå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *