GODMORGON & INSPIRATION.

Never ever give up!

Goooodmorgon sweeties!

Idag bjuder Oslo på ett riktigt ruggigt höstväder så det blir ingen pw/joggetur ute på mig, istället inser jag att det börjar bli dags att välja ett gym där jag kan springa inne på löpband…. Det känns tyvärr inte så lockande för jag är inte så glad i miljön inne på gym men i vårt klimat så har man ju inte så mycket val om man vill träna på vintern och nej, jag är inte den som springer ute i ur och skur. Någon gräns finns det ju ! 😉  Men – i kväll är det Zumba och det ser jag verkligen fram emot!

Var det någon mer än jag som såg finalen i Ungkarskvinnan (gick på norska Fem) ?  V.i.l.k.e.n. final det var!  herreguuuud….som jag grät. Och vilket fantastiskt vackert par hon och Chris är.  Han verkar absolut vara den rätta för henne.  Eller vad säger du? Eftersom programmet bjöd på mängder av reklampauser (very American..) så passade jag på att surfa efter inspiration så varsågoda girls, här kommer några vackra, inspirerande pics att stjäla idéer ifrån:

Love, love, love pink!

Jag får inte det där fotot av Sara Svenningrud ur huvudet… är det någon som vet var man får köpt hennes bilder?  Jag har googlat henne men finner ingen köpinfo. men jag hittade info om hennes agent, får kanske ta och mejla dem…

Snyggt & fräscht! och en liknande lampa har stått på min önskelista l.ä.n.g.e. nu… en dag så…

Nej, nu måste jag ta tag i dagen här! men först vill jag bjuda er på en tänkvärd text från den b.ä.s.t.a. bok jag läst (den ska få ett eget inlägg senare):

“Shortly after you have awakened, go into your sanctuary of silence. Get still and focused. Then ask yourself this question: “What would I do today if today was my last?” The key is to really get into the meaning of this question. Mentally list all the things you would do, the people you would call and the moments you would savor. Envision yourself doing these things with great energy. Visualize how you would treat your family and your friends. Even picture how you would treat total strangers if today was your last day on the planet.  Because when you live every day as if it was your last, your life will take on a magical quality.”

Tänkvärt som sagt, eller hur?

Nu tar vi tillvara den här dagen!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “GODMORGON & INSPIRATION.”

 1. Siri says:

  God morgen! Alltid like koselig å finne innlegg fra deg. Blir stadig vekk inspirert av deg, nesten så jeg også får lyst til å begynne å trene…men bare nesten 😉 Jeg har i stedet en plan om å sette igang med å rydde i klesskapet mitt, har tenkt det lenge, men i dag SKAL jeg!!! Håper på å få besøk litt senere på dagen av en god venninne, og da kan jeg vise frem hvor flink jeg har vært… Ønsker deg en finfin tirsdag! Hilsen fra Sør-Trøndelag. Klem 🙂

  • gizmolina says:

   Åhhhh nu inspirerade du mig ! Jag m å s t e också rydda i klädskåpet! Alltså det är sånt kaos där att jag inte ens kan öppna det utan att det rasar ut kläder, skor, väskor etc… Ha ha. Helt galet! Så – du, nu tar vi tag i våra skåp idag ! Pepp, pepp !!! 😉 Och tusen TACK för härlig feedback ! den värmer !! 🙂 Njut din tisdag och hoppas att du kan imponera din veninna med din rydding i em ! Klem !

 2. carina says:

  Hej! Om det är själva fotot på bilden som du menar så är det Hannah Lemholt (med bloggen Honeypieliving) som fotat den och om du söker på Love Warriors så borde du hitta bilden.

  • Åhhh ja, Love Warriors är det de heter ! Hade helt glömt och har sökt och sökt i historiken på min mac utan lycka. Så tusen 1000 TACK för hjälpen Carina !!! 🙂 Önskar dig den bästa dagen ! Kram!

 3. N says:

  Hej!
  Såg i din andra blogg att du har Odd Molly nowornever coat. I storlek 1 ? Om du kan tänka dig att sälja den till mig, så maila gärna! Mvh N

  • gizmolina says:

   Vilken andra blogg tänker du på? Jag har bara den här bloggen…. ! Hur som helst – den kappan är ju bara helt fantastisk och en favorit så den säljer jag tyvärr inte…. Men, då jag var i Stockholm för ett par veckor sedan så såg jag att de hade den på butiken Mathilde´s outfit i PK-gallerian vid sidan om NK ! Så – ett tips är att kontakta dem! Håller tummarna för att du får tag i en ! Kram!

 4. Wilhelmine says:

  ÅÅÅÅ, den lampen der er sååå fin;))

  • gizmolina says:

   Eller hur? Jag tog faktiskt en tur ut till Bolina på morgon för att se om de hade kvar någon men de var utsålda… så jag får fortsätta att drömma om den en stund till…. 😉 Njut din onsdag ! Klem!

 5. Kristine says:

  Så også ungkarskvinnen i går, herlig finale og fint par. Mon tro om de holder sammen enda?, La oss håpe det.

  I dag har jeg ryddet ut av jenterommet for å male vegger og tak. Gleder meg til å lage til om en ukes tid. Må lete etter litt inspirasjon….

  Fin kveld til herlige deg. Takk for din fine blogg 🙂

  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Visst var det en härlig final?! Herregud, vilken d.r.a.m.a. ! men det blev ju, som tur var, ett väldigt lyckligt slut ! och jag hoppas också att de fortsatt är ett par…ska ta och googla dem… 😉 Så flink du är med ryddingen! Lycka till med färdigställandet !!! och tusen tack för fina ord, de värmer ! 🙂 Önskar dig en strålande & inspirerande onsdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *