Godmorgon jobbdag!


Jag mumsar i mig färsk frukt varje morgon, idag ananas & melon, dricker juice och äter god yoghurt. Också blir det en toast med kokt ägg & kaviar på också. Gott !

Idag startade min dag rekord tidigt før Johanna tyckte vi skulle titta på Pippi Långstrump strax efter kl. 05 på morgon och på den vägen blev det… Fast jag låg och småsov i soffan så vi steg inte upp "på riktigt" förren runt 06.30.

Efter en god frukost så satte jag mig bums! vid mitt skrivbord igen och där sitter jag fortfarande . Det här är ju första gången jag gör ett sånt här jobbuppdrag och saker har därför tagit längre tid än jag trott = jag har super dåligt samvete  mot min uppdragsgivare för allt jag ännu inte levererat SÅ – även idag blir det en jobbdag för mig.  (Om ni undrar vad jag gör så skriver jag texter till samtliga ting som jag fotograferade före jag reste)


Jag köper en del blader på thai här nere eftersom det är bilderna = inspirationen jag är ute efter. Sen är de dessutom mycket billigare i thai utgåvan, den här tex kostar 90 bath.

Nu står mitt hjärta här och drar mig i armen och säger "pool!" så vi ska gå ner en stund så att hon blir riktigt trött och kan sova en låååång nap senare (=jag får tid att skriva).  Hon är helt crazy idag, super trotsig, och det kommer alltid som ett brev på posten de tillfällen då jag verkligen behöver göra annat en stund här och där…. Så – jag ska trötta ut henne ordentligt nu med poolbadet 😉

Och tänk – det är ju FREDAG idag !! LOVELY !! 🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Godmorgon jobbdag!”

 1. Nilla says:

  Det ser helt underbart gott ut med ett frukfat och juice i solen 🙂

  Till det, ett nytt magasin med mode och inredning, jag vill också sitta där just nu. Nej istället väntar jobbet, och en ute fm med alla dagisbarn. Inte fel det heller, men jag väljer hellre att sitta där du är nu.

  Hopps att Johanna sover en lång stund, så att du får mycket gjort, för att sedan kunna njuta av en härlig dag i solen.

  Sola lite för oss alla blekfisar här hemma.

  KRAAM!!!

 2. Kari/Hestia says:

  Teksting tar lang tid. Det er så mange detaljer man må få med, og så mange nyanser i et språk. En type jobb som høres enkel ut, men som krever utrolig mye.. Det enkleste å lese er ofte det vanskeligste å skrive.

  God helg :o)

  -klem-

 3. Angelica says:

  Så är de alltid, man får knappt tänka tanken för då gör barnet genast en annan planering och man får inte alls gjort de man hade tänkt sig. Hoppas du får tid att både sitta ner med jobbet och sitta ner i solstolen en stund.

  Trevlig fredag!

 4. Marta says:

  Innan du lägger dig och pressar i solen kolla in den här bloggen. Och varför hon är där hon är nu!

  http://mittlivsabina74.blogspot.com/

 5. Sanne says:

  För att sätta fart på ekonomin köp tjänster inte prylar, unna dig en skönhetsbehandling, en ny frisyr eller en resa i Sverige.

 6. sara says:

  GOOOTT 😀

  ska också börja med frukt på morgonen, så fräscht! 😀

 7. Erika says:

  Frukosten ser riktigt god ut!

 8. Vilken härlig frukost!!! 🙂

 9. Magnus says:

  Färskt frukt är bra och man känner sig pigg, jag var slut i morse och det blev rostmacka, känns inte lika friskt.

  Värme

 10. annika says:

  Härlig frukost!! Mindre härlig tid att gå upp men lättare där du är än här! Ska snart dra till arlanda och skicka iväg lite fler folk till solen men själv får man stanna i kylan ;( Hoppas nu att ni får en underbar dag !!!!Kramar från ett kyligt Sverige

 11. guuuud vad gott det såg ut !!!

 12. Anonymous says:

  va gott det ser ut kan inget mer än längta tills sommaren solen och värmen my good vad lessamt det e i Sverige

 13. S says:

  VAD skriver du OM och till lVAD??? de måste du tala om jag dör av nyfikenhet annars…… 😀

 14. sandra says:

  Jag älskar dom där yoghurtarna, speciellt den med vindruvor i ! 🙂 Åh vad jag längtar efter thailand nu.. . Vill tillbaka till detta underbara paradis. Härligt härligt! Hoppas nu att allt är bra med er, men det ser man ju att det är.. Ät så mycket frukt ni bara kan! 🙂 kram

 15. Mr.B says:

  Frukt är överskattat, kött är underskattat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *