Godmorgon Johannas namnsdag!


Dagens tänkvärda: det är de små speciella stunderna som vi minns för alltid….

HIPP, HURRA! min söta, älskade Johanna har namnsdag idag ! 🙂 och stort GRATTIS till alla er bloggisar som också heter Johanna !  Idag får ni NJUTA dagen lite extra mycket och kan äta den där chokladbiten eller desserten med GOTT samvete 🙂 


Grattis på namnsdagen min prinsessa ! (bilden är från förra sommaren).

Visste ni föresten att Johanna har fått sitt namn från min familjs segelbåt som heter Johanna och (framförallt!)  för att namnet är en mix av JIG + mitt namn och för att min mormors mamma och pappa hette: Johan & Anna = Johanna ..  Men först så ville jag att Johanna skulle heta Gizmolina, kom på namnet själv från min butik som hette Gizmo men det blev inte så, därför heter min blogg och mitt nya företag Gizmolina istället 😉


En Doraballong förgyller hjärtats rum sedan en tid tillbaka och ni är många som mejlat mig ang. Johannas fina tapet. Den kommer från Ralph Lauren men har tyvärr utgått ur sortimentet. Men ! svenska sandbergstapeter har en som är lik denna som heter Rut så den är ett tips om ni är sugen på en liknande.

Nu pågår fullt morgonfix här. Jag var så rädd att jag skulle försova mig idag att jag sovit urdåligt och har vaknat flera gånger sedan kl. 05 och tittat på klockan (lite små jobbigt…) och till slut var den 7 och det var dags att stå upp.  Min darling vaknade runt 7.30 och nu ligger hon och myser framför barntv i soffan (lyckost henne 😉


Här hade jag gärna suttit och ätit frukost på morgon …

Min dag bjuder på några timmar i fotostudio då jag ska fota de sista bilderna till Kamille Mor & Barn och sen ska jag en sväng till redaktionen. Mamma reser hem imorgon så jag måste försöka få gjort så mycket som jag bara kan idag 🙂

Önskar dig en STRÅLANDE tisdag och hoppas att solen skiner på dig !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Godmorgon Johannas namnsdag!”

 1. Angel says:

  Happy Tuesday och grattis johanna

 2. Anonymous says:

  hej.

  grattis till Johanna : )
  undrar vart ni köpt de ROSA ängla vingarna ?
  Kram från sofie & Nicole från skåne : )

 3. Maria says:

  Grattis till lilla söta Johanna på namnsdagen!

 4. Ina says:

  grattis til JOhanna!
  og gleder meg til neste Kamille både vanlig og mor&barn. tror jeg har blitt en fast kamille leser. ekstra morsomt når du skriver/styler for dem 🙂
  ha en ekstra fin dag idag på navndagen!

 5. Josefine says:

  Grattis till söta Johanna!

 6. Jonas says:

  Grattis söta Johanna!

  Skickar förkylda kramar från Stockholm. I kväll väntar mingel å smygläsning av QX. Det är ju speciellt sånna här kvällar som jag verkligen saknar dig i stan. Puss å kram!

 7. Mira says:

  Stort grattis till sötisen Johanna denna dag!

 8. Johanna says:

  Grattis Johanna från en annan Johanna 🙂

 9. Lena says:

  Hei.

  Bare en liten tur innom deg for å si gratulerer med navndagen til Johanna (selv har jeg bryllupsdag idag:). Håper dagen har vært fin!

  Ps: si fra hvis du vil at jeg skal endre forsiden min(som jeg nevnte i meldingen), så bilde blir helt riktig . Det hadde jo vært gøy!

  Klem Lena 😉

 10. Johanna says:

  Ett jättestort Grattis på johannadagen
  Du och Mamma är underbara älskar eran blogg
  bry Er inte om alla dumma inlägg som ni får det är bara avundsjuka personer som skriver dumma inlägg

 11. Carina says:

  Gratulerer med dagen til Johanna:) Jeg har en Johanne, men visste ikke om at det var hennes navnedag før jeg leste innlegget hennes.

  Kram
  C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *