GODMORGON & JOHAUG.

Allmänt

Jag är stolt över att JIG & Therese var på dubbel mittsida i Dagbladet igår !

Godmorgon sköna söndagsbönor!

& G.R.A.T.T.I.S. på farsdag alla fantastiska pappor !

Åhhh vad härligt att få ligga kvar i sängen och mysa och slippa stressa…. I loooove söndagar! 🙂

Jag hade gärna myst runt här hemma hela dagen men idag har vi ovanligt mycket planer. Först ska vi på bio och se Reisen til julestjernen (ni vet den föreställningen jag lottat ut biljetter till)  och sen väntar en familjemiddag. Och på tal om middag, igår åt vi fläskfilét med bea + potatiskroketter också lite sparris med riven parmesan över till det. Inget avancerat men gud så gott ! och svensk fläskfilét är bara SÅ mycket godare än den jag hittar här i Norge så jag tror det snart blir en ny Sverigeshopping

Och ni är ju så många som frågar vad JIG egentligen jobbar med?  Nu kan jag äntligen avslöja ett av hans prosjekt som varit hemligt hemligt jättelänge men som blev officiellt igår med en dubbelsida i Dagbladet (en av Norges största kvällstidningar). Han samarbetar med den otroligt duktiga, snygga & populära skidtjejen Therese Johaug och lanserar i dagarna en kolleksjon med skidhandskar för henne.  Du kan läsa hela artikeln HÄR ! också kan du LIKE på facebook HÄR !  och gissa hur många vänner Therese har på sin Therese Johaug facebook sida ? 163.769 !!! Jag ligger lite i lä där… 😉

Som sagt, snygg är hon !  och en grym skidåkare !

Ska mysa vidare här nu så jag önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. söndag !!!    och G.R.A.T.T.I.S. älskade pappa på farsdag ! Önskar som vanligt att vi bodde närmare så vi kunde ses och fira dig!   🙂   JIG är tyvärr bortrest så vi firar honom en annan dag… !

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GODMORGON & JOHAUG.”

 1. Kristine says:

  Gratulerer 🙂
  Fin reportasje:)
  Her har vi feiret farsdag med fint frokostbord, nylaga mat og pakker, og senere er det farsdagsselskap med middag og kaker:)

  Fin søndag til dere!
  KLEM Kristine

  • gizmolina says:

   Tack ! JIG var väldigt nöjd med placeringen ! 🙂 Låter som att ni hade en riktigt fin farsdag ! Önskar dig en härlig måndag ! Klem !

 2. Hestia says:

  Så morsomt med dette samarbeidet da. Jeg kjøpte nettopp Ulvang-gensere til hele familien. Kanskje Johaug-hansker blir det neste ;o) Vi som er ute på tur uansett vær er nødt til å ha klær som holder oss varme og tørre, så jeg gleder meg veldig til Johaug-hansker kommer til en butikk i nærheten. De må prøves!
  Ellers får dere kose dere på en fin søndag og ta igjen farsdagen en annen dag
  -klem-

  • gizmolina says:

   Ja, visst är det kul ! 🙂 och så kul att du shoppat Ulvang ! du får skriva och berätta om du shoppar handskarna 😉 Önskar dig en underbar dag ! Klem !

 3. Det är så coolt detta samarbete!! Gissar dom kommer göra det as bra!!

  Det som är roligt är att jag tänkt på din man när jag läst om hennes planer om klädkollektion. Säkert för att jag visste att han är “pappan bak Ullvang plaggen” eller så var det min vanliga intuition 😉

  Hejar på dom både, ja på dig också hjärtat!!

  • gizmolina says:

   Thanx sweetie ! Coolt är verkligen ordet ! 😉 och tänk att du kände det på dig…. kvinnlig intuition är inte att leka med ! Och tack snälla för omtanken och fina ord !!! Du är fantastisk ! Önskar dig en amazing måndag! Kram !

 4. Josefin says:

  Hei,

  her ser man jo helt klart at Johanna er så lik dere begge! 🙂

 5. ElinH says:

  Så gøy! Og de hanskene sa jeg med engang til familien “at de ønsker jeg meg til jul”. Så da får jeg bare håpe at de husker det

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *