Godmorgon juldagen!

Allmänt


Oss hemma hos JIG´s syster igår . Jag invigde min nya klänning/kjole från Odd Molly och Johanna har på sig söt klänning från Polarn & Pyret och nya söta svarta lackskor (ska visa bättre bilder av kläderna senare).

TUSEN MILJONER TACK för alla fina julhälsningar jag fick igår ! You make me HAPPY !! 🙂  Hoppas att du hade en underbar julafton som du kommer att minnas länge 🙂  (och att tomten var snäll.. 😉

Här är det tröttmorgon efter en jätte trevlig julafton hemma hos Eli & Co  (JIG´s syster med mann + 3 barn). Vi var 14 personer (JIG´s tvillingsystrar med familj, Johannas farmor & Johannas kusiners farmor) som satte oss till bords och åt god julmat innan tomten knackade på bakom fönstret.

Jag ska skriva och berätta mycket om dagen senare (och visa mina FINA julklappar)  för nu är jag tröttis och ska krypa upp i soffan brevid Johanna som nyss somnade om och mysa med mina blader .  Jag har tänt massor med ljus härinne i vardagsrummet och det är helt säkert härliga program på TV nu på förmiddagen.

 
Jag är så lycklig över att jag äntligen har fått tillbaka mitt Bvlgari halsband som jag lämnade in till reparation(solen ramlade loss!) i början av november. De sa att det skulle ta 3 månader (!) att laga det = jag skulle få det i februari , så gissa om jag blev GLAD när de ringde och sa att det kommit i måndags ! 🙂 Har kännt mig "naken" utan det..

Här kommer dagens som jag hittade i senaste nr av svenska mama under rubriken "mama-pepp":

"Lita på din längtan. Ingen annan än du vet vad just du längtar efter."

Ge aldrig upp dina drömmar och önskningar för en dag går de i uppfyllelse ! 🙂

Njut juldagen kära vänner !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Godmorgon juldagen!”

 1. Ulrica says:

  Vad roligt att höra att ni haft en fin julafton och att Johanna fick friskna till! Här hemma softar vi, personligen tycker jag att juldagen är den bästa dagen på hela julen (kanske tom året!) för då är hela familjen hemma och softar i pyjamas och leker/läser och myser tillsammans. Fantastiskt skönt efter veckor av hektiskt, men roligt, julförberedande!

  Stor kram Ulric

 2. Ulrica says:

  Hi, hi hade lite bråttom ovan… kram från UlricA skall det ju va 😉

 3. Amanda says:

  Hej. Älskar dina tips du delar med dig av. Undrar om du vet något fint vitt sängöverkast? jag har letat överallt utan resultat. Behöver hjälp : (

  Julkram!

 4. Mia says:

  Vad fina ni var igår! Det är mysigt med jul, men jag håller med Ulrica att juldagen nästan är bäst… så här är det mjukiskläder, nya inneskor och gosiga strumpor som gäller.

 5. Anonymous says:

  Mysiga bilder 🙂

 6. dreamdoll says:

  Oj va har hänt du va ju lågnt upp i blogglistan innan ?:S

 7. Angelica says:

  God fortsättning! Hoppas ní får en fortsatt mysig julhelg.

 8. Emma says:

  fina bilder:D:D Hoppas du får en god fortsättning!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *