Godmorgon kära läsare!

168397-2669
En nyvaken Johanna chillar i en av sofforna på hotellrummet igår. Vårt hotellrum var det absolut finaste jag någonsin bott på ! ska skriva mer om hotellet i ett eget inlägg men kan redan nu säga så mycket som att bättre service har jag ALDRIG upplevt! 🙂

Phuket, resorten, kl. 08.00, +29grader & klarblå himmel = SOL!

Förlåt min frånvaro igår, vi hade våra sista härliga timmar i fantastiska Singapore innan vi reste ut till flygplatsen kl. 17 och nu är vi tillbaka i Phuket igen.

Här skiner solen från en vackert klarblå himmel och vi får njuta värmen igen! 🙂 (I Singapore var det betydligt svalare) Jag & Johanna är ute på balkongen och hon leker för fullt. Jag tror hon tycker att det är jätte mysigt med alla leksaker som hon varit ifrån några dagar.

Jag återkommer snart och bloggar om vår sista dag i Singapore (som var FABULOUS!) och om vår hemresa. Också ska jag visa er min shopping 😉

Sköt om er! och hoppas ni sover gott för hemma hos er är ju klockan bara strax efter 02 på natten nu…

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Godmorgon kära läsare!”

 1. Frida says:

  Välkomna hem till Phuket igen. Det låter som er tid i Singapore var underbar, tack för alla inlägg och fina bilder, att vi fick följa med även dit. Ha en underbar Måndag!
  Kram!

 2. Vilken fin bild! Jag förstår att det är skönt att komma tillbaka till värmen igen. Det hade inte varit helt fel med lite värme i Sverige just nu… 🙂

 3. Nettis says:

  Det ser härligt ut.
  Kramisar från Nettisen

 4. Lattemamman says:

  Aaaah, jag blir helt tokavis! Vad underbart att få njuta av den lyxen! Nä, jag tror att jag ska flytta in i din ficka och ta mer aktivt del i ert liv;-) I stockholm har vi i dag regn och 5 grader varmt.
  Kram från lattemamman

 5. maria says:

  Om bilden kan man väl bara säga en sak: WOW 🙂 Va härligt att ni har haft det bra, hoppas att ni får en underbar start på veckan!

 6. nic says:

  Fantastisk bild! Längtar efter fortsättningen på berättelsen… Hoppas ni får en underbar eftermiddag och kväll där borta!

 7. Angel says:

  Åh så härliga bilder du bjuder på.

 8. Pethra says:

  Låter härligt med sol och värme, hade gärna bytt mot regn och blås som vi har nu. Hoppas ni har en härlig dag!

 9. Eva says:

  Men vilket rum!! Låter skönt med sol och värme.

 10. M i n d i says:

  Det är alltid lika roligt att titta in till dig och få följa dina dagar! Man blir glad av dina inlägg! Du verkar vara en sån glad och positiv människa och det smittar av sig. 🙂 Härligt!

  Åh inte nog med att jag var sugen på THAILAND nu vill jag ju till SINGAPORE också. ;)Fanns det mycket HELLO KITTY där??? 😉

  Kram kram
  M I N D I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *