GODMORGON KUNGLIGAFÖRLOVNING!

Allmänt

Nyfölovad & vacker Madeleine. (bild lånad från Aftonbladet).

Godmorgon darlings !

Jag vaknar till nyheten att prinsessan Madeleine har ♥ förlovat ♥ sig med sin Chris!

Måste läsa på mer om detta nu…så återkommer snart  med en liten uppdatering.  Ohhh som jag älskar kungligheter ! och tänk så kul att ha ett pampigt bröllop att se fram emot !  även om det så klart inte blir i samma klass som Viktorias, men ändå –  fantastiskt kul !  och jag önskar dem ALL lycka !!!

Och ja, lilla hjärtat vaknade tyvärr super duper förkyld på morgon så nu ligger hon på soffan och tittar på barnTV och där kommer hon nog att ligga hela dagen… får hoppas att hon kryar på sig fort.  Det passar mig sådär att vara hemma med henne idag men bara att gilla läget.

Önskar dig en underbar dag !!!  🙂

Uppdatering:  Både Aftonbladet & Expressen menar att de avslöjar nyheten men hovet har ännu inte bekräftat förlovningen.  De ska göra ett uttalande på förmiddagen. Exciting !

Uppdatering 2 kl.09.12:  Sådärja. Då har drottning Silvia bekräftat förlovningen till TT. Hon säger att Chris är en svärmorsdröm.  

Love is in the air ! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “GODMORGON KUNGLIGAFÖRLOVNING!”

 1. Johanna says:

  Oj, spännande!

 2. Mariette says:

  Och vilken vacker bild också…
  Spännande och roligt med ett nytt kungligt bröllop!

 3. katarina says:

  Krya på er! Vinnare i tävlingen??;-)

  /K

 4. Ditte says:

  Jätteroligt! Äntligen! Och Madeleine är så vacker tycker jag. (Victoria också, givetvis)
  Så roligt med dessa kungligheter som ända är “naturligt snygga” utan Kajsa Anka läppar i “bigformat” och i övrigt omgjorda till oigenkännlighet.
  Ser med glädje fram emot bröllopet.

  • gizmolina says:

   Eller hur? Fantastiskt kul ! 🙂 Och jag håller med dig ang. “naturligt snygga” ! på förlovningsbilden är Madeleine otroligt vacker ! Njut den vackra dagen ! Kram !

 5. Johanna says:

  Otroligt fin bild och det här blir jättespännande! Gillar kungahuset MEN videon som bland annat Ebba von Sydow publicerat på hennes blogg är tyvärr inte alls naturlig. Mest bara pinsam. Vet att det kan vara svårt att få till det med en kamera riktad mot en men i varje fall! Hade gärna fått ha lite mer “känsla”. 🙂 Men smak och tycke är så olika! Men om man bortser från den är det verkligen kul att se dem ihop. Otroligt fint par! 🙂

  • gizmolina says:

   Ja alltså den där videon har ju blivit ganska omtalad idag… det var ju sååå opersonligt, stelt och lite smått pinsamt… 😉 Men samtidigt väldigt 2012 att offentlig göra förlovningen med en egen liten videosnutt . Hur som helst : fantastiskt kul med kunglig förlovning !!! och Madeleine har aldrig varit vackrare än på dagens bilder. Kram !

 6. Ulrica says:

  Älskar bröllop och särskilt kungliga. Men hur tänkte de med den videon? Skämskudden åkte ju nästan fram…
  Men trots det ser jag fram mot sommarens bröllop 🙂
  / Ulrica

  • gizmolina says:

   I know. Skämskudden åkte fram i raketfart…. 😉 Tokigt blev det ! Men oj så kul det ska bli med kungligt bröllop !!! Kram !

 7. Maria says:

  Så härligt med bröllop..jag och mamma sitter alltid bänkade framför tv´n hela dan när det är kungligheter, med skumpa och smörgåstårta! 🙂 Så nu har vi någonting att se fram emot!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Underbart med skumpa och smörgåstårta !!! 🙂 Jag får köra till Sverige och handla smörgåstårta jag också när bröllopsklockorna ska ringa ! Fantastiskt kul att ha deras bröllop att se fram emot ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *